Skip to main content

Om oss

Kungsörstorp Hotell & Konferens ligger på historisk mark precis vid Mälarens strand. Vi vill hälsa er varmt välkomna till oss!

Kungsörstorp Hotell & Konferens ligger på historisk mark precis vid Mälarens strand. Bara ett stenkast från Kungsör erbjuder vi en unik miljö fylld av västmanländsk natur, historiska miljöer och inte minst – upplevelser. Dels i form av gediget lagad mat, framtagen av våra kockar för att passa såväl större som mindre sällskap. Oavsett om ni planerar ett bröllop, vill bjuda personalen på en härlig julmeny eller kanske samlas inför kommande utmaningar blir maten en minnesvärd del av upplevelsen hos oss.

Våra konferenslokaler har plats för 220 gäster och anläggningen erbjuder dessutom en rad aktiviteter. Allt från padelturneringar, fyrhjulingsrace till historiska vandringar i kungars och drottningars fotspår.

Till oss tar du dig enkelt med tåg, buss eller bil. Det tar bara en dryg timme från Stockholm och det är närmare än så från Örebro, Västerås och Eskilstuna.

Om du som konferensgäst kommer med tåg har vi en elbil som vi gärna hämtar bagage eller några passagerare med. Det tar ca 10 minuter att promenera från tågstationen till oss. Närmaste busshållplats ligger 200 meter från oss.

Varmt välkomna hälsar Johan och Thomas med medarbetare!