VÅRT ERBJUDANDE

Kungsörstorp Hotell & Konferens ligger på historisk mark precis vid Mälarens strand. Bara ett stenkast från Kungsör erbjuder vi en unik miljö fylld av västmanländsk natur, historiska miljöer och inte minst – upplevelser.

]

Lyckade konferenser

En lyckad konferens handlar om planering, plats och stämning. Det är där vi kommer in med vår inställning och långa erfarenhet. Vi vet vilka förutsättningar som krävs för att ni ska få ut det mesta av er konferens och erbjuder en rad olika aktivitetspaket.
Läs mer här!

Ett kreativt kök

Det är en alldeles speciell känsla att äta frukost, lunch eller middag med Mälarens vatten strax nedanför fönstret. Vare sig du vill ha en mättande lunch, kulinarisk trerätters meny eller supé är vår filosofi att maten ska smälta i munnen och glittra i ögonen.
Läs mer här!

Idylliskt boende

Att bo på Kungsörstorp är som att sova över i en lantlig idyll – fast med alla moderna bekvämligheter. Vi har 46 härliga rum med bra standard där atmosfären är inbyggd i väggarna. Du kan välja mellan enkelrum, bröllopssvit och allt däremellan.
Läs mer här!

Bröllop och fest!

Står ni inför en av livets stora tillfällen och vill fira det med en härlig fest? Då hjälper vi på Kungsörstorp mer än gärna till. Välkommen att uppleva Kungsörstorp i samband med ert livs fest – här kan ni njuta av Mälaren och det lugna småstadslivet i Kungsör. Långt ifrån storstaden – och ändå nära till Stockholm, Västerås, Eskilstuna och Örebro.
Läs mer här!