Menyval för konferens

För att få hem råvaror i tid till er ankomst måste köket ha ert menyval senast 10 dagar innan ankomst. Har vi ej fått era val innan dess väljer kockarna omsorgsfullt ut menyer åt er. Vänligen fyll i nedanstående info för att vi ska kunna ge er bästa möjliga service.

Välj era måltider här

Menyval


  • Datumformat: ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunchmeny januari -februari 2020

Måndag
Pocherad långaloin med grönärtspuré, vitvinssås och kryddpeppar
Serveras med kokt potatis

Grillad oxbringa med pepparrotssås och ruccolasallad
Serveras med rostade rotfrukter

Tisdag
Rödtunga med vitt vin, tomat och persilja
Serveras med grillad potatis

Sjömansbiff med rödlök och saltgurka
Serveras med ölkokt potatis

Onsdag
Stekt panerad torsk med citron och dansk remouladsås
Serveras med potatispuré

Kryddig kalvfärsbiff med baconsmulor och mustig tomatsås
Serveras med tortellini

Torsdag
Stekt sejloin med vanilj/portvinssås och chevrécreme
Serveras med rostad palsternacka

Vitlök och rosmaringlaserad fläskkarré med lingongräddsås och rödkålssallad
Serveras med klyftpotatis

Fredag
Skaldjurslasagne
Serveras med tomatsallad

Porterstek med glaserade morötter och brysselkål
Serveras med kokt potatis

Lördag
Stekt sejloin med vanilj/portvinssås och chevrécreme
Serveras med rostad palsternacka

Vitlök och rosmaringlaserad fläskkarré med lingongräddsås och rödkålssallad
Serveras med klyftpotatis

Söndag
Skaldjurslasagne
Serveras med tomatsallad

Porterstek med glaserade morötter och brysselkål
Serveras med kokt potatis

 

Middagsmeny januari-mars 2020

Meny I
Persiljesoppa med grillat äpple, granatäpple och friterad grönkål

*
Stekt gösfilé med musselsås ”Margarita” och blåmusslor
Serveras med rofruktspytt
*
Hasselnötssandwich med vit chokladcreme och hallon

Meny II
Mandelpotatis och Karl Johansvamppaj med souvastartar och krassemajonnäs

*
Fisk och skaldjursgryta med vitlök, lime och chili
Serveras med risbollar
*
Friterad västerbottenost med honungsrörda hjortron och dulcheparfait

Meny III
Prästostpotatiskaka med kalixlöjrom, creme fraiche och rödlök

*
Grillad majskycklingbröst med kronärtskockpuré och portvinssås
Serveras med potatiskaka med prosciutto
*
Nöt och kolapaj med vaniljglass

Meny IV
Piggvarscreme med friterad kräftboll och örtolja

*
Helstekt renytterfilé med gräddkokt svartrot, madeirasky och lingon
Serveras med västerbottenostkryddad potatispuré
*
Saffranspannkaka med bärkompott och vaniljgrädde