Menyval för konferens

För att få hem råvaror i tid till er ankomst måste köket ha ert menyval senast 10 dagar innan ankomst. Har vi ej fått era val innan dess väljer kockarna omsorgsfullt ut menyer åt er. Vänligen fyll i nedanstående info för att vi ska kunna ge er bästa möjliga service.

Välj era måltider här

Menyval


  • Datumformat: ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunchmeny maj-juni 2020

Måndag
Kycklingbröst med ljummen sallad på paprika och rädisor
Serveras med rostad potatis

Tisdag
Cajunstekt laxfilé med getostcreme och citron
Serveras med ljummen potatissallad

Onsdag
Biff Lindström med rödvinssås, gräslökssmör och grillad knipplök
Serveras med potatispuré

Torsdag
Panerad rödspätta med citroncreme och broccoli
Serveras med dillkokt färskpotatis

Fredag
Fläskfilé med pikant rödvinssås och broccoli
Serveras med klyftpotatis

Lördag
Panerad rödspätta med citroncreme och broccoli
Serveras med dillkokt färskpotatis

Söndag
Fläskfilé med pikant rödvinssås och broccoli
Serveras med klyftpotatis

Middagsmeny april-juni 2020

Meny 

Rimmad lax med gurka, granatäpple och hasselnötssmulor
*
Ugnsbakad hälleflundra med sparris, forellrom och krämig örtsmörsås
Serveras med färsk potatis

Eller

Grillad oxfilé med Bbq-sås och semitorkade tomater och saltbakade morötter
Serveras med potatisterrine med fetaost
*
Rabarber och jordgubbssmulpaj i glas med vit choklad
Serveras med vaniljglass