Menyval för konferens
Menyval
Lunch 2023
Vecka 39-46 2023
Måndag
Fiskgryta med lök, fänkål, räkor och aioli
Serveras med kokt potatis
eller
Kryddig kycklingfilé med broccoli, blomkål och gräslökssås
Serveras rostade potatis
Tisdag
Rödbetsrimmad torskfilé med grönärtssås och citroncreme
Serveras med ugnsbakade rotfrukter
eller
Lasagne på kalvfärs med parmesancreme
Serveras med tomat och basilikasalsa
Onsdag
Pankopanerad spättafilé med citron och remouladsås
Serveras med potatispuré
eller
Baconlindad viltfärsbiff med blandsvamp och ostcreme
Serveras med råstekt potatis
Torsdag
Pocherad koljafilé med räkor, ägg, pepparrot och persiljesås
Serveras med kokt potatis
eller
Gulaschgryta med creme fraiche och picklad lök
Serveras med ris
Fredag
Laxpudding med grillad citron och brynt smör
Serveras med örtsallad
eller
Fläsknoisette med haricot verts och skogschampinjonsås
Serveras med klyftpotatis
Helgluncher
Vecka 39-46
Lördag
Pocherad koljafilé med räkor, ägg, pepparrot och persiljesås
Serveras med kokt potatis
eller
Gulaschgryta med creme fraiche och picklad lök
Serveras med ris
Söndag
Laxpudding med grillad citron och brynt smör
Serveras med örtsallad
eller
Fläsknoisette med haricot verts och skogschampinjonsås
Serveras med klyftpotatis
Middagsmeny
28 augusti-30 september 2023 (1-29 oktober skrolla ner)
Meny
Pilgrimsmusslor med fänkålspuré och friterad svartkål
*
Lax och räkfylld kungsflundrafilé med dillstekta grönsaker och forellromså
Serveras med jordärtskockspuré
Eller
Filé Black & White
Serveras med klyftpotatis
*
Chokladbrownie med blåbärsyoghurtglass
Middagsmeny 1 oktober – 29 oktober, 2023
Meny
Råbiff med tryffelmajonnäs och gravad äggula
*
Ugnsbakad rödtungafilé med skaldjur, grillad citron och vitvinssås
Serveras med pommes duchesse
Eller
Pepparstekt majskycklingbröst med bacon, linser och rödvinskokt lök
Serveras med kantarellrisotto
*
Flamberad ananas med rom och kokos