Menyval för konferens

För att få hem råvaror i tid till er ankomst måste köket ha ert menyval senast 10 dagar innan ankomst. Har vi ej fått era val innan dess väljer kockarna omsorgsfullt ut menyer åt er. Vänligen fyll i nedanstående info för att vi ska kunna ge er bästa möjliga service.

Välj era måltider här

Menyval


  • Datumformat: ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunchmeny November – December 2019

Måndag
Rödtungafilé med vitvinssås, sikrom och friterad grönkål
Serveras med potatispuré

Helstekt benfri kotlettrad med ädelostsås och soltorkade tomater
Serveras råstekt potatis

Tisdag
Långa loin med persilja och musselsås toppat med räkor
Serveras med svamprisotto

Kalkongryta med saffran och ingefära
Serveras med rostad potatis

Onsdag
Stekt laxfilé med ratatouille
Serveras med sötpotatis stomp

Baconlindad viltfärslimpa med lingon och gräddsås
Serveras med klyftpotatis

Torsdag
Stekt kungsflundra med kapris, rödbetor och skirat smör
Serveras med kokt potatis

Kycklingfilé med wokade grönsaker och grönpepparsås
Serveras med potatisgratäng

Fredag
Fiskgryta med tomat, brysselkål och rouille
Serveras med kokt potatis

Skomakarlåda på biff
Serveras med potatispuré

Lördag
Stekt kungsflundra med kapris, rödbetor och skirat smör
Serveras med kokt potatis

Kycklingfilé med wokade grönsaker och grönpepparsås
Serveras med potatisgratäng

Söndag
Fiskgryta med tomat, brysselkål och rouille
Serveras med kokt potatis

Skomakarlåda på biff
Serveras med potatispuré

Middagsmeny september – november 2019
Meny I
Saltbakade betor med rostade pecannötter och getost
*
Piggvar med räkor, ägg, pepparrot och brynt smör
Serveras med potatispuré
*
Ananas och passionsfruktscheesecake i glas


Meny II

Jordärtskocksoppa med vildandsterrine och krasseolja
*
Rimmad torskrygg med kräftcheviche, forellrom och sås Crème Ninon
Serveras med rösti
*
Taco med hasselnötsmousse, färska bär, rostade nötter och vaniljglass


Meny III

Friterade ostron med fänkål och lime
*
Helstekt älgbiff med anklevermonterad portvinssås och morotspuré
Serveras med prästostkryddade potatiskroketter
*
Skånsk äppelkaka med vaniljsås och äppelsorbet

Meny IV
Rieska med smörstekta kantareller, löjrom och västerbottenostcreme
*
Olivstekt lammfilé med krämig örtsås och kål
Serveras frittata med fetaost och tomater
*
Citron, citron, citron