Menyval för konferens

Menyval

  • Datumformat: ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD

Lunchmeny oktober-november 2020

Måndag

Kolja med citron och kaprissås samt brytbönor
Serveras med rostad potatis

Sjömansbiff med rödvinssås, rödlök och saltgurka
Serveras med örtstekt potatis

Tisdag

Panerad rödspätta med broccoli och dansk remouladsås
Serveras med potatispuré

Ingefärsglacerat kalkonspett med tomatsky och ostcreme
Serveras med bakpotatis

Onsdag  

Sejrygg med stekta grönsaker och örtsås
Serveras med grillad potatis

Baconlindad kalvfärsbiff med lök och svampkompott
Serveras med rostade rotfrukter

Torsdag

Kryddig laxfilé med heta bönor och vitvinssås
Serveras med kokt potatis

Gräddkokt viltskav med lök, kantareller och lingon
Serveras med potaispuré

Fredag

Skaldjurslasagne
Serveras med ljummen tomatsallad

Wienerschnitzel med rödvinssås och ärtor
Serveras med stekt potatis

Lördag

Kryddig laxfilé med heta bönor och vitvinssås
Serveras med kokt potatis

Gräddkokt viltskav med lök, kantareller och lingon
Serveras med potaispuré

Söndag

Skaldjurslasagne
Serveras med ljummen tomatsallad

Wienerschnitzel med rödvinssås och ärtor
Serveras med stekt potatis

Middagsmeny 28 september – 31 oktober 2020

Krämig jordärtskocksoppa med örtolja och lättrökt renfilé

*

Hälleflundra med spenatssallad och pernoddoftande räksås
Serveras med potatispuré

Eller

Örtkryddad lammfilé med ratouille och rostad vitlökssås
Serveras med potatis och getostkaka

*

Ljummen äppelpaj med vaniljcreme och kanelglass med kardemumma

Välkommen till Kungsörstorp Hotell & Konferens. En dryg timme från Stockholm och närmare än så till Örebro, Västerås och Eskilstuna erbjuder vi Mälardalens mest njutbara omgivningar och en komplett anläggning med plats för upp till 220 gäster i en kreativ miljö.

KUNGSÖRSTORP HOTELL & KONFERENS
Telefon 0227-130 60
info@kungsorstorp.se

© 2020 Kungsörstorp Hotell & Konferens | Sekretess & integritet | Webbdesign: Underbase Media AB