Menyval för konferens

För att få hem råvaror i tid till er ankomst måste köket ha ert menyval senast 10 dagar innan ankomst. Har vi ej fått era val innan dess väljer kockarna omsorgsfullt ut menyer åt er. Vänligen fyll i nedanstående info för att vi ska kunna ge er bästa möjliga service.

Välj era måltider här

Menyval


  • Datumformat: ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunchmeny mars -april 2020

Måndag
Ångad kolja med blandade betor och vitvinssås
Serveras med potatiskaka med skaldjur

Kokt kalv med dillsås, morot och purjolök
Serveras med rostade rotfrukter

Tisdag
Mandelstekt sej med gurksås och sikrom
Serveras med mandelpotatis och jordärtskockstomp

Fläskschnitzel med ärtor och tomatsmör med kapris
Serveras med stekt potatis

Onsdag
Pepparstekt laxfilé med bönsallad och tomatiserad vitvinssås
Serveras med rostad potatis

Pannbiff med stekt lök, bacon och gräslök
Serveras med potatispuré

Torsdag
Pocherad torsk med räkor, pepparrot och äggsås
Serveras med kokt potatis

Fläskfilénoisetter med rödvinssås och ananassalsa
Serveras med bakad potatis

Fredag
Fiskfricassé med citron, lök och örter
Serveras med sparrispotatis

Ost och baconfylld oxrullad med gräddsås, pressad gurka och gele
Serveras med kokt potatis

Lördag
Pocherad torsk med räkor, pepparrot och äggsås
Serveras med kokt potatis

Fläskfilénoisetter med rödvinssås och ananassalsa
Serveras med bakad potatis

Söndag
Fiskfricassé med citron, lök och örter
Serveras med sparrispotatis

Ost och baconfylld oxrullad med gräddsås, pressad gurka och gele
Serveras med kokt potatis

Middagsmeny januari-mars 2020

Meny I
Persiljesoppa med grillat äpple, granatäpple och friterad grönkål

*
Stekt gösfilé med musselsås ”Margarita” och blåmusslor
Serveras med rofruktspytt
*
Hasselnötssandwich med vit chokladcreme och hallon

Meny II
Mandelpotatis och Karl Johansvamppaj med souvastartar och krassemajonnäs

*
Fisk och skaldjursgryta med vitlök, lime och chili
Serveras med risbollar
*
Friterad västerbottenost med honungsrörda hjortron och dulcheparfait

Meny III
Prästostpotatiskaka med kalixlöjrom, creme fraiche och rödlök

*
Grillad majskycklingbröst med kronärtskockpuré och portvinssås
Serveras med potatiskaka med prosciutto
*
Nöt och kolapaj med vaniljglass

Meny IV
Piggvarscreme med friterad kräftboll och örtolja

*
Helstekt renytterfilé med gräddkokt svartrot, madeirasky och lingon
Serveras med västerbottenostkryddad potatispuré
*
Saffranspannkaka med bärkompott och vaniljgrädde