Menyval för konferens

Menyval

  • ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD

Lunch 2023

Vecka 05-12 2023 (Vecka 13-20 skrolla ned)

Måndag

Kungsörstorp Skomakarlåda på tonfisk
Serveras med potatispuré

eller

Grillad Biff med tomatsallad och bearnaisesås
Serveras rostad potatis

Tisdag

Parmesangratinerad torskfilé med vitvinssås och sikrom
Serveras råstekta rotfrukter

eller

Kycklinggryta med ajvar, fetost och bacon
Serveras med ris

Onsdag

Sesamstekt laxfilé med citronsås och pepparrotssallad
Serveras med potatispuré

eller

Kalvfärsbiff med sirapsstekt kål, lingon och gräddsås
Serveras kokt potatis

Torsdag

Frasig koljafilé med vitvinssås och chimichurri
Serveras med rostad potatis

eller

Tjälknöl med timjansky, morotspuré och saltgurka
Serveras med potatisgratäng

Fredag

Fiskgryta med fänkål, tomat och saffran
Serveras med kokt potatis

eller

Nattbakad fläskkarré BBQ med haricots verts och plommonsky
Serveras med örtpotatisstomp

Lunchmeny vecka 13 – 20  2023

Måndag

Fiskfricassé med vitt vin, kräftstjärtar och dill
Serveras med kokt potatis

eller

Benfri fläskkotlett med chorizo och Ndujasmör
Serveras med ädeloststuvad potatis

Tisdag

Misomarinerad långafilé med apelsindoftande morotssås
Serveras med potatispuré

eller

Jordnötsstekt kalkonspett med grönsaker och kokos currysås
Serveras med ris

Onsdag

Persiljestekt sej med soyabönor och dijonsenapsås
Serveras med råstekt potatis

eller

Baconlindad fetaostfylld lammfärsbiff med tomatsky och tzatsiki
Serveras rostad potatis

Torsdag

Ugnsbakad koljafilé med rödbetor, kapris och brynt smör
Serveras med potatiskaka

eller

Patramistekt fläskfilé med ratatouille och ostcrisp
Serveras med klyftpotatis

Fredag

Ångad Laxfilé med gurksallad och hollandaisesås
Serveras med kokt potatis

eller

Lövbiff med pepparrotsmarinerade kronärtskockor och madeirasky
Serveras med hasselbackspotatis

 

Vecka 06-12

Lördag

Frasig koljafilé med vitvinssås och chimichurri
Serveras med rostad potatis

eller

Tjälknöl med timjansky, morotspuré och saltgurka
Serveras med potatisgratäng

Söndag

Fiskgryta med fänkål, tomat och saffran
Serveras med kokt potatis

eller

Nattbakad fläskkarré BBQ med haricots verts och plommonsky
Serveras med örtpotatisstomp

Vecka 13-20

Lördag

Ugnsbakad koljafilé med rödbetor, kapris och brynt smör
Serveras med potatiskaka

eller

Patramistekt fläskfilé med ratatouille och ostcrisp
Serveras med klyftpotatis

Söndag

Ångad Laxfilé med gurksallad och hollandaisesås
Serveras med kokt potatis

eller

Lövbiff med pepparrotsmarinerade kronärtskockor och madeirasky
Serveras med hasselbackspotatis

Middagsmeny

6 mars – 2 april 2023

Brynt oxfilécarpaccio med ruccola, prästost och tryffelmajonnäs

*

Rimmad torskrygg med morot, svartkål och sandefjordsås
Serveras med rårakor

Eller

Majskycklingbröst med betor, rödvinssås och västerbottenostcreme
Serveras med spenatfylld potatiskaka

*

Passionsfrukstspaj med maräng och vit chokladglass

3 april – 30 april 2023

Nässelsoppa med pilgrimsmussla och vaktelägg

*

Rödtungafilé med vitlöksstekta champinjoner och gurksås
Serveras med kräftpytt

Eller

Grillad oxfilé med sparris och portvinssås
Serveras med parmesanpotatis

*

Vaniljpannacotta med salt kola, bär och nötter

Välkommen till Kungsörstorp Hotell & Konferens. En dryg timme från Stockholm och närmare än så till Örebro, Västerås och Eskilstuna erbjuder vi Mälardalens mest njutbara omgivningar och en komplett anläggning med plats för upp till 220 gäster i en kreativ miljö.

KUNGSÖRSTORP HOTELL & KONFERENS
Telefon 0227-130 60
info@kungsorstorp.se

© 2023 Kungsörstorp Hotell & Konferens | Sekretess & integritet | Webbdesign: Underbase Media AB