Skip to main content

Menyval för konferens

Menyval

  • ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD

Lunch 2023

Vecka 39-46 2023

Måndag
Fiskgryta med lök, fänkål, räkor och aioli
Serveras med kokt potatis
eller
Kryddig kycklingfilé med broccoli, blomkål och gräslökssås
Serveras rostade potatis

Tisdag
Rödbetsrimmad torskfilé med grönärtssås och citroncreme
Serveras med ugnsbakade rotfrukter
eller
Lasagne på kalvfärs med parmesancreme
Serveras med tomat och basilikasalsa

Onsdag
Pankopanerad spättafilé med citron och remouladsås
Serveras med potatispuré
eller
Baconlindad viltfärsbiff med blandsvamp och ostcreme
Serveras med råstekt potatis

Torsdag
Pocherad koljafilé med räkor, ägg, pepparrot och persiljesås
Serveras med kokt potatis
eller
Gulaschgryta med creme fraiche och picklad lök
Serveras med ris

Fredag
Laxpudding med grillad citron och brynt smör
Serveras med örtsallad
eller
Fläsknoisette med haricot verts och skogschampinjonsås
Serveras med klyftpotatis

Helgluncher
Vecka 39-46 

Lördag
Pocherad koljafilé med räkor, ägg, pepparrot och persiljesås
Serveras med kokt potatis
eller
Gulaschgryta med creme fraiche och picklad lök
Serveras med ris

Söndag
Laxpudding med grillad citron och brynt smör
Serveras med örtsallad
eller
Fläsknoisette med haricot verts och skogschampinjonsås
Serveras med klyftpotatis

Middagsmeny

28 augusti-30 september 2023 (1-29 oktober skrolla ner)

Meny
Pilgrimsmusslor med fänkålspuré och friterad svartkål
*
Lax och räkfylld kungsflundrafilé med dillstekta grönsaker och forellromså
Serveras med jordärtskockspuré

Eller

Filé Black & White
Serveras med klyftpotatis

*
Chokladbrownie med blåbärsyoghurtglass


Middagsmeny 1 oktober – 29 oktober, 2023

Meny
Råbiff med tryffelmajonnäs och gravad äggula
*
Ugnsbakad rödtungafilé med skaldjur, grillad citron och vitvinssås
Serveras med pommes duchesse

Eller

Pepparstekt majskycklingbröst med bacon, linser och rödvinskokt lök
Serveras med kantarellrisotto
*
Flamberad ananas med rom och kokos