Skip to main content

Menyval för konferens

Menyval

  • ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD

Lunch 2023

Vecka 14 - 22 2024

Måndag
Parmesanstekt Sejfilé med grönsaker och citronsås
Serveras med rostad potatis
eller
Kalkongryta med örter, bacon och syltlök
Serveras ris

Tisdag
Torskfilé med pestostekta champinjoner och vitvinssås
Serveras med ugnsbakade rotfrukter
eller
Grillad fläsknoisette med het bönröra och rödvinssås
Serveras med potatisgratäng

Onsdag
Frasig Vitling med broccoli och kall räkröra
Serveras med potatispuré
eller
Kalvfärsbiff med kronärtskocka, baconsmulor och BBQ-sås
Serveras med ädeloststuvad tortelloni

Torsdag
Fiskgryta med vitt vin, tomat, saffran och aioli
Serveras med kokt potatis
eller
Cajunstekt Kycklingbröst med chimichurri och friterad rotselleri
Serveras med råstekta rotfrukter

Fredag
Laxpudding med grillad citron och brynt smör
Serveras med örtsallad
eller
Grillad Biff med tomatsalsa, jalapenofärskost och rödvinssås
Serveras med vitlöksrostad potatis

Helgluncher
Vecka  14 -22 2024

Lördag
Fiskgryta med vitt vin, tomat, saffran och aioli
Serveras med kokt potatis
eller
Cajunstekt Kycklingbröst med chimichurri och friterad rotselleri
Serveras med råstekta rotfrukter

Söndag
Laxpudding med grillad citron och brynt smör
Serveras med örtsallad
eller
Grillad Biff med tomatsalsa, jalapenofärskost och rödvinssås
Serveras med vitlöksrostad potatis

 

Middagsmeny

1-28 april

Meny
Getostrulle med tomat och chorizo
*
Dillbakad rödtungafilé med kräftchevice och forellromsås
Serveras med råraka
Eller
Lammfilé med vitlök, tomat, örter och rödvinssås
Serveras med potatistimbal
*
Choklad och hallonmoussebakelse med mango