Menyval för konferens
Menyval
Lunch 2024
Vecka 23 - 35 2024
Måndag
Långaloin med rödbetor, kaprisbär och persiljesås
Serveras med grillad potatis
eller
Helstekt fläskfilé med haricot verts och gremolata
Serveras rostade rotfrukter
Tisdag
Halstrad gravlax med senapssås och örtsallad
Serveras med dillkokt färsk potatis
eller
Baconlindad kalvfärsbiff med vitlöksrostade grönsaker och Ndujasås
Serveras med örtstekt potatis
Onsdag
Panerad spätta med blomkål och remouladsås
Serveras med potatispuré
eller
Ceasarsallad med bacon och kyckling
Serveras med krutonger och parmesan
Torsdag
Kryddig bleka med broccoli och kall örtsås
Serveras med rostade persiljerötter
eller
Hoisinglacerad biff med sesamfrö, chili och grillad citron
Serveras med stekt potatis
Fredag
Ugnsbakad torskfilé med räksås och fänkålscrudité
Serveras med färsk potatis
eller
Lammfiléspett med tomatsky och chevrécreme
Serveras med klyftpotatis
Helgluncher
Vecka 23 - 35 2024
Lördag
Kryddig bleka med broccoli och kall örtsås
Serveras med rostade persiljerötter
eller
Hoisinglacerad biff med sesamfrö, chili och grillad citron
Serveras med stekt potatis
Söndag
Ugnsbakad torskfilé med räksås och fänkålscrudité
Serveras med färsk potatis
eller
Lammfiléspett med tomatsky och chevrécreme
Serveras med klyftpotatis
Middagsmeny
12 augusti - 1 september
Kantarelltoast med prästost, picklad lök och lufttorkad karré
*
Marulk med morot, purjolök, friterad rödbeta och vitvinssås
Serveras med potatispuré
Eller
Fasanbröst med äpple, kål, hasselnötter och calvadosgräddsås
Serveras med potatiskroketter
*
Blåbärscheesecake med kardemummaglass