Skip to main content

Menyval för konferens

Menyval

  • ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD

Lunch 2024

Vecka 23 - 35 2024

Måndag
Långaloin med rödbetor, kaprisbär och persiljesås
Serveras med grillad potatis
eller
Helstekt fläskfilé med haricot verts och gremolata
Serveras rostade rotfrukter

Tisdag
Halstrad gravlax med senapssås och örtsallad
Serveras med dillkokt färsk potatis
eller
Baconlindad kalvfärsbiff med vitlöksrostade grönsaker och Ndujasås
Serveras med örtstekt potatis

Onsdag
Panerad spätta med blomkål och remouladsås
Serveras med potatispuré
eller
Ceasarsallad med bacon och kyckling
Serveras med krutonger och parmesan

Torsdag
Kryddig bleka med broccoli och kall örtsås
Serveras med rostade persiljerötter
eller
Hoisinglacerad biff med sesamfrö, chili och grillad citron
Serveras med stekt potatis

Fredag
Ugnsbakad torskfilé med räksås och fänkålscrudité
Serveras med färsk potatis
eller
Lammfiléspett med tomatsky och chevrécreme
Serveras med klyftpotatis

Helgluncher
Vecka  23 - 35 2024

Lördag
Kryddig bleka med broccoli och kall örtsås
Serveras med rostade persiljerötter
eller
Hoisinglacerad biff med sesamfrö, chili och grillad citron
Serveras med stekt potatis

Söndag
Ugnsbakad torskfilé med räksås och fänkålscrudité
Serveras med färsk potatis
eller
Lammfiléspett med tomatsky och chevrécreme
Serveras med klyftpotatis

Middagsmeny

12 augusti - 1 september

Kantarelltoast med prästost, picklad lök och lufttorkad karré
*

Marulk med morot, purjolök, friterad rödbeta och vitvinssås
Serveras med potatispuré
Eller
Fasanbröst med äpple, kål, hasselnötter och calvadosgräddsås
Serveras med potatiskroketter

*
Blåbärscheesecake med kardemummaglass