Menyval för konferens

För att få hem råvaror i tid till er ankomst måste köket ha ert menyval senast 10 dagar innan ankomst. Har vi ej fått era val innan dess väljer kockarna omsorgsfullt ut menyer åt er. Vänligen fyll i nedanstående info för att vi ska kunna ge er bästa möjliga service.

Välj era måltider här

Menyval


  • Date Format: YYYY slash MM slash DD


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunchmeny maj-juni

Måndag
Fiskgryta med räkor och sås på ingefära och morot
Serveras med kokt potatis

Kycklingbröst med ljummen sallad på paprika och rädisor
Serveras med spenatstuvad linguine

Tisdag
Pocherad rimmad sejrygg med sauterade grönsaker och vitvinssås
Serveras med fylld bakpotatis

Biffstek med tre sorters lök och madeirasås
Serveras med råstekt potatis

Onsdag
Cajunstekt laxfilé med getostcreme och citron
Serveras med ljummen potatissallad

Biff Lindström med rödvinssås, gräslökssmör och grillad knipplök
Serveras med potatispuré

Torsdag
Panerad rödspätta med citroncreme och broccoli
Serveras med dillkokt färskpotatis

Grillad kalvrostbiff med husets pickles och rostad lök
Serveras med krämig potatissallad

Fredag
Stor räktoast med picklad rödlök, grillad citron och sommarsallad
Serveras med grillad bröd

Tolvtimmars fläskkarré BBQ med rödlöksslaw och majskolv
Serveras med klyftpotatis

Lördag
Pocherad rödspätta med citroncreme och broccoli
Serveras med dillkokt färskpotatis

Grillad kalvrostbiff med husets pickles och rostad lök
Serveras med krämig potatissallad

Söndag
Stor räktoast med picklad rödlök, grillad citron och sommarsallad
Serveras med grillad bröd

Tolvtimmars fläskkarré BBQ med rödlöksslaw och majskolv
Serveras med klyftpotatis

Middagsmeny april-juni 2019

Meny I
Ceasarsallad med kyckling och kalvbräss
*
Krabbfylld rödtungafilé med sparris och sås på citronverbena
Serveras med potatisterrine
*
Chokladbavaroise med snickersbotten och yoghurtglass

Meny II
Krämig sparrissoppa med sparrisknoppar
*
Misomarinerad Marulk med primörer och chablissås
Serveras med palsternackspuré
*
Jordgubbstartlette med kokosglass

Meny III
Röding med äpple, pecannötter och ängsyra
*
Grillad entrecote med tomatsallad, lök och tomat och chevrésmör
Serveras med persiljestekt färsk potatis
*
Myntasorbet med färska jordgubbar och champagne

Meny IV
Havskräftor med mango, avocado och svart aioli
*
Majskycklingbröst med ljummen salladskål och pesto
Serveras fetaost och paprika lasagne
*
Len vaniljsoppa med hasselnötsglass och färska bär