Menyval för konferens

Menyval

  • ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD

Lunchval 2022/2023

Vecka 40-47

Måndag
Stekt tonfisk med rödvinssås och het äppelsalsa
Serveras med råstekt potatis

eller

Helstekt fläskfilé med brysselkål och pikant rödvinssås
Serveras med potatisgratäng

 

Tisdag
Panerad rödspätta med dansk remouladsås och blomkål
Serveras med potatispuré

eller

Strimlad biff med saltgurka och grönpepparsås
Serveras med klyftpotatis

Onsdag
Rimmad sejloin med pesto och stuvad savoykål
Serveras med rostad potatis

eller

Västerbottenostfylld kalvfärsbiff med pressgurka och gräddsås
Serveras med kokt potatis

Torsdag
Pocherad koljafilé med räkor, ägg, pepparrot och persiljesås
Serveras med kokt potatis

eller

Gräddkokt renskav med champinjoner och lingon
Serveras med potatispuré

Fredag
Laxpudding med grillad citron och skirat smör
Serveras med sjögrässallad

eller

Kycklingpiccata med ärtor och krämig tomatsås
Serveras med stekt ris

 

Lunchmeny vecka 48 2022 – 4 2023

Måndag
Fiskgryta med kräftstjärtar och dill
Serveras med kokt potatis

eller

Fläsknoisette med Barbequesås och pickles
Serveras gorgonzolastuvad tortelloni

Tisdag
Kryddig sejloin med champinjoner och vitvinssås
Serveras med potatispuré

eller

Sjömansbiff med rödlök och saltgurka
Serveras ölkokt potatis

Onsdag
Ugnsbakad kolja med tomatsås och rödlöksslaw
Serveras med grillad potatis

eller

Lammfärsbiff med blandsvamp och västerbottenostcreme
Serveras rotfruktspytt

Torsdag
Chipotleglacerad laxfilé med bönor och ingefärssås
Serveras med kokt potatis

eller

Yoghurtmarinerad kycklingfilé  med röd paprikasås
Serveras med saffransris

Fredag
Pocherad torsk med vitt vin, tomat och persilja
Serveras med rostad potatis

eller

Wienerschnitzel med rödvinssås och ärtor
Serveras med stekt potatis

Vecka 40-47

Lördag
Pocherad koljafilé med räkor, ägg, pepparrot och persiljesås
Serveras med kokt potatis

eller

Gräddkokt renskav med champinjoner och lingon
Serveras med potatispuré

Söndag
Laxpudding med grillad citron och skirat smör
Serveras med sjögrässallad

eller

Kycklingpiccata med ärtor och krämig tomatsås
Serveras med stekt ris

 

Vecka 48 2022-04 2023

Lördag
Chipotleglacerad laxfilé med bönor och ingefärssås
Serveras med kokt potatis

eller

Yoghurtmarinerad kycklingfilé  med röd paprikasås
Serveras med saffransris

Söndag
Pocherad torsk med vitt vin, tomat och persilja
Serveras med rostad potatis

eller

Wienerschnitzel med rödvinssås och ärtor
Serveras med stekt potatis

Middagsmeny

7 november-19 december

Råraka med löjrom, rödlök och creme fraiche
*
Stekt gösfilé med soyabönor, heta räkor och limesås
Serveras med örtpotatiskaka

Eller

Grillad oxfilé med bearnaisesås och friterad persilja
Serveras med pommes Dauphine
*
Vaniljbavaroise med brända mandlar och nyponyoghurt

Välkommen till Kungsörstorp Hotell & Konferens. En dryg timme från Stockholm och närmare än så till Örebro, Västerås och Eskilstuna erbjuder vi Mälardalens mest njutbara omgivningar och en komplett anläggning med plats för upp till 220 gäster i en kreativ miljö.

KUNGSÖRSTORP HOTELL & KONFERENS
Telefon 0227-130 60
info@kungsorstorp.se

© 2022 Kungsörstorp Hotell & Konferens | Sekretess & integritet | Webbdesign: Underbase Media AB