Menyval för konferens

Menyval

  • Datumformat: ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD

Lunchval vecka 5-8 2021

På grund av rådande pandemi har vi valt att erbjuda veckans kött och en veckans fisk.
Givetvis finns det specialkost.

Vecka 11
Helstekt lammfile med jordärtskocksås och spetskål
serveras m fetaostpotatis

Pocherad torsk med räkor, ägg, pepparot och brynt smör
serveras med kokt potatis

Vecka 12
Kolja med tomatsås och rödlökslaw
serveras med rostad potatis

Ost & skinkfylld lövbiff med picklad lök och pepparotsfärskost
serveras med hasselbackspotatis

 

Lördag 
Pocherad torsk med tomatsås och rödlöksslaw
Serveras med rostad potatis

Tjälknöl med timjanssky, saltgurka och glacerade morötter
Serveras med potatisgratäng

Söndag
Laxwallenbergare med ärtor och räksås
Serveras med potatispuré

Ost och skinkfylld lövbiff med pepparrotsfärskost och marinerad lök
Serveras med hasselbackspotatis

Middagsmeny 1 januari - 28 februari 2021

Meny

Gravlaxsallad i tunnbrödskorg med senapssås och löjrom

*

Ugnsbakad slätvar med gräddkokt savoykål, röd pesto och gräslökssås
Serveras med rostade persiljerot

Eller

Helstekt oxfilé med grönpepparsås, confiterad lök och blandad svamp
Serveras med örtstekt potatis

*

Vaniljglass med varma hjortron och vispgrädde

Välkommen till Kungsörstorp Hotell & Konferens. En dryg timme från Stockholm och närmare än så till Örebro, Västerås och Eskilstuna erbjuder vi Mälardalens mest njutbara omgivningar och en komplett anläggning med plats för upp till 220 gäster i en kreativ miljö.

KUNGSÖRSTORP HOTELL & KONFERENS
Telefon 0227-130 60
info@kungsorstorp.se

© 2021 Kungsörstorp Hotell & Konferens | Sekretess & integritet | Webbdesign: Underbase Media AB