Menyval för konferens

För att få hem råvaror i tid till er ankomst måste köket ha ert menyval senast 10 dagar innan ankomst. Har vi ej fått era val innan dess väljer kockarna omsorgsfullt ut menyer åt er. Vänligen fyll i nedanstående info för att vi ska kunna ge er bästa möjliga service.

Välj era måltider här

Menyval


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunchmeny september -oktober

Måndag
Citronrimmad sejrygg med bönsallad och örtsås
Serveras med kokt potatis

Gräddkokt renskav med svamp och lingon
Serveras med potatispuré
Tisdag
Pocherad rödtungafilé med vitt vin, tomat och persilja
Serveras med potatiskaka

Benfri kotlettrad med ratatouille och roquefortsås
Serveras med kokt potatis
Onsdag
Kummel med kål, jordärtskocksås och sikrom
Serveras med kulpotatis

Kycklingfilé med lök, kronärtskocka och bacon
Serveras med krämig tortelloni
Torsdag
Ugnsbakad lång loin med vitvinssås och grönärtspuré och kryddpeppar
Serveras med rostade persiljerötter

Kalvfärsbiff med fetaost och soltorkade tomater med gräddsås och pressgurka
Serveras med stekt Anyapotatis
Fredag
Fisk och räkgryta med tomat, saffran och apelsin
Serveras med kokt potatis

Skomakarlåda på biff
Serveras med potatispuré
Lördag
Ugnsbakad lång loin med vitvinssås och grönärtspuré och kryddpeppar
Serveras med rostade persiljerötter

Kalvfärsbiff med fetaost och soltorkade tomater med gräddsås och pressgurka
Serveras med stekt Anyapotatis
Söndag
Fisk och räkgryta med tomat, saffran och apelsin
Serveras med kokt potatis

Skomakarlåda på biff
Serveras med potatispuré

 

Middagsmeny september – november 2018

Meny I

Souvastartar med rödbetor, cornichons, pepparrot och tryffelmajonnäs
*
Ruccolabakad hälleflundra med blomkål och portvinsreduction
Serveras dillstekta körsbärspotatisar
*
Chokladbrulee med hallon och pistagenötter

Meny II
Rödbetscarpaccio med getost, pinjenötter och pesto
*
Ugnsbakad laxfilé med broccoli, friterad sjökorall och skaldjurssås
Serveras med Rattepotatis
*
Bärpaj med vit choklad och vaniljglass

Meny III
Hummersoppa med blandad svamp
*
Oxfilé Provencale
Serveras med råstekt potatis
*
Banana split

Meny IV
Bredsjöblåpaj med lime och chilimarinerade kräftor och gräslökscreme
*
Fasanbröst med kantarellsås, brysselkål och lingon
Serveras med västerbottenostkaka
*
Mangoparfait med kokossås och exotisk fruktsallad