Menyval för konferens

För att få hem råvaror i tid till er ankomst måste köket ha ert menyval senast 10 dagar innan ankomst. Har vi ej fått era val innan dess väljer kockarna omsorgsfullt ut menyer åt er. Vänligen fyll i nedanstående info för att vi ska kunna ge er bästa möjliga service.

Välj era måltider här

Menyval


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunchmeny mars-april

Måndag
Rimmad lax med syrlig grovkornig senapssås och örtsallad
Serveras med dillstuvad potatis

Helstekt fläskfilé med grillad morot och grönpepparsås
Serveras med rostad potatis

Tisdag
Piccata på sej med krämig tomatsås och ärtor
Serveras med stekt ris

Lammrostbiff med sauterad kål och sås på jordärtskocka och rostad vitlök
Serveras med persiljerötter

Onsdag
Ugnsbakad kolja med rödbetor, lök och vitvinssås
Serveras med potatiskaka

Yoghurtmarinerad kycklingfilé med örtsås och tomatsalsa
Serveras med stekt potatis

Torsdag
Bönbiff med portvinssås och getostcreme
Serveras med potatispuré

Persiljekryddad kalvfärsbiff med picklad lök och chorizo
Serveras med tomat och paprika stuvad tortellini

Fredag
Rimmad torsk med räksås, fänkål och lök
Serveras med grillad bakpotatis

Fläskschnitzel med ört och vitlökssmör och rödvinssås
Serveras med rostade rotfrukter

Lördag
Bönbiff med portvinssås och getostcreme
Serveras med potatispuré

Persiljekryddad kalvfärsbiff med picklad lök och chorizo
Serveras med tomat och paprika stuvad tortellini

Söndag
Rimmad torsk med räksås, fänkål och lök
Serveras med grillad bakpotatis

Fläskschnitzel med ört och vitlökssmör och rödvinssås
Serveras med rostade rotfrukter

Middagsmeny januari – mars 2019
(april -juni, se längst ned)

Meny I
Pelle Janzon
*
Vannameiräkor med yuzoaioli och het paprikolja
Serveras med risotto
*
Churros med kanelbulleglass, mjölkchoklad och dulche de leche
Meny II
Karl Johansvampsoppa med tryffel
*
Gös med saffranssås, blåmusslor och morotssymfoni
Serveras med stekta potatiskulor
*
Friterad brie med rårörda bär och vit chokladparfait
Meny III
Cheviche på hälleflundra, räkor och avocado
*
Hjort ”Gulasch”
Serveras med pommes Dauphine
*
Nutella semifreddo med choklad, kola och nötter
Meny IV
Pilgrimsmusslor med två såser
*
Biff Rydberg
Serveras med råstekt potatis
*
Pannacotta med vanilj, timjan och hjortron

Middagsmeny april-juni 2019
Meny I
Ceasarsallad med kyckling och kalvbräss
*
Krabbfylld rödtungafilé med sparris och sås på citronverbena
Serveras med potatisterrine
*
Chokladbavaroise med snickersbotten och yoghurtglass
Meny II
Krämig sparrissoppa med sparrisknoppar
*
Misomarinerad Marulk med primörer och chablissås
Serveras med palsternackspuré
*
Jordgubbstartlette med kokosglass
Meny III
Röding med äpple, pecannötter och ängsyra
*
Grillad entrecote med tomatsallad, lök och tomat och chevrésmör
Serveras med persiljestekt färsk potatis
*
Myntasorbet med färska jordgubbar och champagne
Meny IV
Havskräftor med mango, avocado och svart aioli
*
Majskycklingbröst med ljummen salladskål och pesto
Serveras fetaost och paprika lasagne
*
Len vaniljsoppa med hasselnötsglass och färska bär