Menyval för konferens
Menyval
Lunch 2023
Vecka 47 2023- 04 2024
Måndag
Frasig koljafilé med purjolöksstuvad savoykål
Serveras med rostade persiljerötter
eller
Gräddstuvad viltskav med lingon och champinjoner
Serveras potatispuré
Tisdag
Stekt laxfilé med heta bönor och vitvinssås
Serveras med kokt potatis
eller
Biffstek femöring
Serveras med råstekt potatis
Onsdag
Kryddig torskfilé med vitkål, tomat och örtsås
Serveras med kokt potatis
eller
Helstekt fläskfilé med tomatsmör och rostad vitlökssås
Serveras med rostad potatis
Torsdag
Chilistekt sej med svartrotoch saffranssås
Serveras med stekta rotfrukter
eller
Sotad kycklingfilé med paprika och jordärtskockssås
Serveras med stekt ris
Fredag
Skaldjurslasagne med grönmussla och räksås
Serveras med örtsallad
eller
Wallenbergare med rårörda lingon, ärtor oc skirat smör
Serveras med potatispuré
Helgluncher
Vecka 47 2023 - 04 2024
Lördag
Chilistekt sej med svartrotoch saffranssås
Serveras med stekta rotfrukter
eller
Sotad kycklingfilé med paprika och jordärtskockssås
Serveras med stekt ris
Söndag
Skaldjurslasagne med grönmussla och räksås
Serveras med örtsallad
eller
Wallenbergare med rårörda lingon, ärtor oc skirat smör
Serveras med potatispuré
Middagsmeny
Middagsmeny 30 oktober -20 december 2023
Meny
Löjromtoast med lök och creme fraiche
*
Helleflundra med blomkålspuré och beurre blanc
Serveras med örtsauterad potatis
Eller
Älgytterfilé med picklade kantareller och briesås med rotselleri
Serveras med ostgratinerad hasselbackspotatis
*
Vit choklad och körsbärscheesecake i glas