Menyval för konferens

För att få hem råvaror i tid till er ankomst måste köket ha ert menyval senast 10 dagar innan ankomst. Har vi ej fått era val innan dess väljer kockarna omsorgsfullt ut menyer åt er. Vänligen fyll i nedanstående info för att vi ska kunna ge er bästa möjliga service.

Välj era måltider här

Menyval


  • Datumformat: ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunchmeny September – Oktober 2019

Måndag
Ostpanerad Sejrygg med sellerisås och örtsallad
Serveras med Duchessetopp

Pepparstekt fläskfilé med blandsvampsås och semitorkade tomater
Serveras rostade rotfrukter
Tisdag
Heta kräftor med tomat, basilika och bönor
Serveras med grillad bakpotatis

Hjortgryta med rökt fläsk, champinjoner och lök
Serveras med stekt potatis

Onsdag
Fiskfricassé med dill, lök och morot
Serveras med kokt potatis

Wallenbergare med ärtor, rårörda lingon och brynt smör
Serveras med potatispuré

Torsdag
Chilistekt Laxfilé med chorizo och gräddkokt purjolök
Serveras med rostade persiljerötter

Skinkstek med messmörsås, pressgurka och vinbärsgelé
Serveras med kokt potatis

Fredag
Kryddstekt Kungsflundra med fänkål och pernoddoftande räksås
Serveras med potatispuré

Ost & skinkfylld lövbiff med pikant rödvinssås och picklad lök
Serveras med hasselbackspotatis

Lördag
Chilistekt Laxfilé med chorizo och gräddkokt purjolök
Serveras med rostade persiljerötter

Skinkstek med messmörsås, pressgurka och vinbärsgelé
Serveras med kokt potatis

Söndag
Kryddstekt Kungsflundra med fänkål och pernoddoftande räksås
Serveras med potatispuré

Ost & skinkfylld lövbiff med pikant rödvinssås och picklad lök
Serveras med hasselbackspotatis

 

Middagsmeny september – november 2019
Meny I
Saltbakade betor med rostade pecannötter och getost
*
Piggvar med räkor, ägg, pepparrot och brynt smör
Serveras med potatispuré
*
Ananas och passionsfruktscheesecake i glas


Meny II

Jordärtskocksoppa med vildandsterrine och krasseolja
*
Rimmad torskrygg med kräftcheviche, forellrom och sås Crème Ninon
Serveras med rösti
*
Taco med hasselnötsmousse, färska bär, rostade nötter och vaniljglass


Meny III

Friterade ostron med fänkål och lime
*
Helstekt älgbiff med anklevermonterad portvinssås och morotspuré
Serveras med prästostkryddade potatiskroketter
*
Skånsk äppelkaka med vaniljsås och äppelsorbet

Meny IV
Rieska med smörstekta kantareller, löjrom och västerbottenostcreme
*
Olivstekt lammfilé med krämig örtsås och kål
Serveras frittata med fetaost och tomater
*
Citron, citron, citron