Menyval för konferens
Menyval
”*” anger obligatoriska fält
Lunch 2025
Vecka 40-48
Måndag
Ugnsbakad torskfilé med betor och räksås
Serveras med fänkålspytt
eller
Gulaschgryta med saltgurka och creme fraiche
Serveras med ris
Tisdag
Sprödbakad långa med vitlök, ärtor, avocadosallad och vitvinssås
Serveras med dillkokt potatis
eller
Fläsknoisette med heta bönor och bearnaisesås
Serveras med rostade rotfrukter
Onsdag
Fiskgryta med grönsaker, röd curry och kokosgrädde
Serveras med örtstekt potatis
eller
Älgstek med pressgurka, gelé och messmörssås
Serveras med kokt potatis
Torsdag
Laxwallenbergare med pepparrot, ärtor och brynt smör
Serveras med potatispuré
eller
Kryddig lammfärsbiff med kronärtskockor, tzaziki och tomatsås
Serveras med rostad potatis
Fredag
Skaldjurslasagne med sjögrässallad och grönmussla
Serveras med grillad citron
eller
Grillad biff med semitorkade tomater, rödvinssås och vitlökssmör
Serveras med potatisstomp
Helgluncher
Vecka 40 - 48 2025
Lördag
Laxwallenbergare med pepparrot, ärtor och brynt smör
Serveras med potatispuré
eller
Kryddig lammfärsbiff med kronärtskockor, tzaziki och tomatsås
Serveras med rostad potatis
Söndag
Skaldjurslasagne med sjögrässallad och grönmussla
Serveras med grillad citron
eller
Grillad biff med semitorkade tomater, rödvinssås och vitlökssmör
Serveras med potatisstomp
Middagsmeny
2 -30 november
Rostad blomkål med karamelliserad chèvrecreme och torkad svensk coppa
*
Örtbakad hälleflundra med musslor och apelsindoftande vitvinssås
Serveras med potatiskaka
Eller
Hjort på två sorters vis med lingon, svamp och jordärtskockspuré
Serveras med vitlökskroketter
*
Chilikryddad mjölkchokladsoppa med brownie, chokladcreme och mandaringlass