Skip to main content

Menyval för konferens

Menyval

*” anger obligatoriska fält

ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD

Lunch 2025

Vecka 40-48

Måndag
Ugnsbakad torskfilé med betor och räksås
Serveras med fänkålspytt
eller
Gulaschgryta med saltgurka och creme fraiche
Serveras med ris

Tisdag
Sprödbakad långa med vitlök, ärtor, avocadosallad och vitvinssås
Serveras med dillkokt potatis
eller
Fläsknoisette med heta bönor och bearnaisesås
Serveras med rostade rotfrukter

Onsdag
Fiskgryta med grönsaker, röd curry och kokosgrädde
Serveras med örtstekt potatis
eller
Älgstek med pressgurka, gelé och messmörssås
Serveras med kokt potatis

Torsdag
Laxwallenbergare med pepparrot, ärtor och brynt smör
Serveras med potatispuré
eller
Kryddig lammfärsbiff med kronärtskockor, tzaziki och tomatsås
Serveras med rostad potatis

Fredag
Skaldjurslasagne med sjögrässallad och grönmussla
Serveras med grillad citron
eller
Grillad biff med semitorkade tomater, rödvinssås och vitlökssmör
Serveras med potatisstomp

Helgluncher
Vecka  40 - 48 2025

Lördag
Laxwallenbergare med pepparrot, ärtor och brynt smör
Serveras med potatispuré
eller
Kryddig lammfärsbiff med kronärtskockor, tzaziki och tomatsås
Serveras med rostad potatis

Söndag
Skaldjurslasagne med sjögrässallad och grönmussla
Serveras med grillad citron
eller
Grillad biff med semitorkade tomater, rödvinssås och vitlökssmör
Serveras med potatisstomp

Middagsmeny

2 -30 november  

Rostad blomkål med karamelliserad chèvrecreme och torkad svensk coppa
*

Örtbakad hälleflundra med musslor och apelsindoftande vitvinssås
Serveras med potatiskaka

Eller

Hjort på två sorters vis med lingon, svamp och jordärtskockspuré
Serveras med vitlökskroketter

*
Chilikryddad mjölkchokladsoppa med brownie, chokladcreme och mandaringlass