Menyval för konferens

För att få hem råvaror i tid till er ankomst måste köket ha ert menyval senast 10 dagar innan ankomst. Har vi ej fått era val innan dess väljer kockarna omsorgsfullt ut menyer åt er. Vänligen fyll i nedanstående info för att vi ska kunna ge er bästa möjliga service.

Välj era måltider här

Menyval


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunchmeny januari -februari

Måndag
Ugnsbakad kummel med lök och Kalles kaviarsås
Serveras med räk och potatispytt

Kycklinggryta med dijonsenap, dragon och baconsmulor
Serveras med ris

Tisdag
Pocherad kolja med stuvad spenat och forellrom
Serveras med potatispuré

Kokt kalv med morot, lök och dillsås
Serveras med kokt potatis

Onsdag
Sejloin med äggsås, persilja och räkor
Serveras med kokt potatis

Lammfärsbiff med tomat – myntasås och tomattapenade
Serveras med rostad potatis

Torsdag
Sotad lax med heta bönor och vitvinssås
Serveras med stekt potatis

Nattbakad fläskkarré med rosmarinsås och äppelmos
Serveras med kokt potatis

Fredag
Fricassé på långa, kräftor, citron och örter
Serveras med kokt potatis

Porterstek på älg med champinjoner, smålök och gelé
Serveras med rostade rotfrukter

Lördag
Sotad lax med heta bönor och vitvinssås
Serveras med stekt potatis

Nattbakad fläskkarré med rosmarinsås och äppelmos
Serveras med kokt potatis

Söndag
Fricassé på långa, kräftor, citron och örter
Serveras med kokt potatis

Porterstek på älg med champinjoner, smålök och gelé
Serveras med rostade rotfrukter

 

Middagsmeny januari – mars 2019

Meny I

Pelle Janzon
*
Vannameiräkor med yuzoaioli och het paprikolja
Serveras med risotto
*
Churros med kanelbulleglass, mjölkchoklad och dulche de leche

Meny II
Karl Johansvampsoppa med tryffel
*
Gös med saffranssås, blåmusslor och morotssymfoni
Serveras med stekta potatiskulor
*
Friterad brie med rårörda bär och vit chokladparfait

Meny III
Cheviche på hälleflundra, räkor och avocado
*
Hjort ”Gulasch”
Serveras med pommes Dauphine
*
Nutella semifreddo med choklad, kola och nötter

Meny IV
Pilgrimsmusslor med två såser
*
Biff Rydberg
Serveras med råstekt potatis
*
Pannacotta med vanilj, timjan och hjortron