Menyval för konferens

För att få hem råvaror i tid till er ankomst måste köket ha ert menyval senast 10 dagar innan ankomst. Har vi ej fått era val innan dess väljer kockarna omsorgsfullt ut menyer åt er. Vänligen fyll i nedanstående info för att vi ska kunna ge er bästa möjliga service.

Välj era måltider här

Menyval


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunchmeny juni-augusti 2018

Måndag
Ångad slätvar med räkor, ägg, pepparrot och brynt smör
Serveras med kokt potatis

Ost och skinkfylld kalkonlövbiff med citrondragonsmör och picklad lök
Serveras med potatispuré

Tisdag
Halstrad gravlax med hovmästarsås och citron
Serveras med dillkokt färskpotatis

Helstekt biffrad med majs, coleslaw och semitorkade tomater
Serveras med fylld bakpotatis

Onsdag
Panerad rödspättafilé med räkröra och broccoli
Serveras med potatispuré

Baconlindad köttfärslimpa med kapris, ägg och champinjonsås
Serveras med kokt potatis

Torsdag
Fiskspett med het bönsalsa och rouille
Serveras med bakpotatis

Kryddigt kyclingbröst med peccorinocreme och glaserade rödbetor
Serveras med örtstekt färsk potatis

Fredag
Portionsforell med sommargrönsaker och myntayoghurt
Serveras med rostade rotfrukter

Soya och vitlöksmarinerade kalv med rostad lök och husets pickles
Serveras med krämig potatissallad med purjolök och saltgurka

Lördag
Fiskspett med het bönsalsa och rouille
Serveras med bakpotatis

Kryddigt kyclingbröst med peccorinocreme och glaserade rödbetor
Serveras med örtstekt färsk potatis

Söndag
Portionsforell med sommargrönsaker och myntayoghurt
Serveras med rostade rotfrukter

Soya och vitlöksmarinerade kalv med rostad lök och husets pickles
Serveras med krämig potatissallad med purjolök och saltgurka

 

Middagsmeny april-juni samt augusti 2018

Meny I

Kycklingterrine med persilja och blomkål
*
Stekt gösfilé med blandade grönsaker och gurksås
Serveras med potatis & purjolöksterrine.
*
Mjölkchokladmousse med grönpepparmarinerade jordgubbar

Meny II
Råbiff på portermarinerat lamm med saltbakade rödbetor
*
Fiskgryta med räkor, musslor och morot
Serveras med friterad potatis
*
Tartar på röda bär med myntasorbet

Meny III
Havskräftsallad med sparris, havskräftgelé och citronmajonnäs
*
Pepparstekt vildsvinsfilé med rödvinssås och tzasiki på salladskål
Serveras med sötpotatis och fetaostpaj
*
Rabarberbavaroise med jordgubb och vanilj

Meny IV
Halstrade pilgrimsmusslor med rotfruktspuré och gräslöks beurre blanc
*
Oxfilé Rossini
Serveras med persiljestekt potatis
*
Keylime pie med limemarinerade hallon