Menyval för konferens

För att få hem råvaror i tid till er ankomst måste köket ha ert menyval senast 10 dagar innan ankomst. Har vi ej fått era val innan dess väljer kockarna omsorgsfullt ut menyer åt er. Vänligen fyll i nedanstående info för att vi ska kunna ge er bästa möjliga service.

Välj era måltider här

Menyval


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunchmeny november -december

Måndag
Pocherad kungsflundra
Serveras i nudelsoppa med vitlök, ingefära och sjögräs

Grillas oxbringa med senapssås och pepparrotssallad
Serveras med rostade rotfrukter

Tisdag
Laxpudding med brynt smör och grillad citron
Serveras med örtsallad

Älgfärsbiff med shiitakesvamp och timjanssky
Serveras med getoststuvad rotselleri

Onsdag
Ört och parmesanstekt sej med romanesco och marsalasky
Serveras med potatispuré

Skinkstek med gräddsås, glacerade morötter, gelé och pressgurka
Serveras med kokt potatis

Torsdag
Pocherad kolja med svarvade grönsaker och musselsås
Serveras med kokt potatis

Kycklingfilé med blandade betor och Karl Johansvamp sky
Serveras med potatisgratäng

Fredag
Skaldjurslasagne med fetaost, spenat och paprika
Serveras med tomatsallad

Kålpudding med biffspett, gräddsås och lingon
Serveras med kokt potatis

Lördag
Pocherad kolja med svarvade grönsaker och musselsås
Serveras med kokt potatis

Kycklingfilé med blandade betor och Karl Johansvamp sky
Serveras med potatisgratäng

Söndag
Skaldjurslasagne med fetaost, spenat och paprika
Serveras med tomatsallad

Kålpudding med biffspett, gräddsås och lingon
Serveras med kokt potatis

 

Middagsmeny 1 september – 22 november 2018

Meny I

Souvastartar med rödbetor, cornichons, pepparrot och tryffelmajonnäs
*
Ruccolabakad hälleflundra med blomkål och portvinsreduction
Serveras dillstekta körsbärspotatisar
*
Chokladbrulee med hallon och pistagenötter

Meny II
Rödbetscarpaccio med getost, pinjenötter och pesto
*
Ugnsbakad laxfilé med broccoli, friterad sjökorall och skaldjurssås
Serveras med Rattepotatis
*
Bärpaj med vit choklad och vaniljglass

Meny III
Hummersoppa med blandad svamp
*
Oxfilé Provencale
Serveras med råstekt potatis
*
Banana split

Meny IV
Bredsjöblåpaj med lime och chilimarinerade kräftor och gräslökscreme
*
Fasanbröst med kantarellsås, brysselkål och lingon
Serveras med västerbottenostkaka
*
Mangoparfait med kokossås och exotisk fruktsallad