Menyval för konferens

Menyval

  • ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD

Lunchval 2021

Vecka 40 – 47 

Måndag
Pocherad rödtungafilé med vitt vin, tomat och persilja
Serveras med kokt potatis
eller

Grillad oxbringa med pepparotssås och ruccolasallad
Serveras med rostade rotfrukter

Tisdag
Skaldjurslasagne
Serveras med tomatsallad

Kalkonragu med fransk senap, dragon och bacon
Serveras med kokt potatis

Onsdag
Ugnsbakad sejloin med vitvinssås och sweet chili bönor
Serveras med kräftpytt

Viltfärsbiff med vitmögelsås och rödlöksmarmelad
Serveras med råstekta rotfrukter

Torsdag
Chipotleglaserad laxfilé med stekt kinakål och parmesansås
Serveras med kokt potatis

Gräddstuvad renskav med svamp och lingon
Serveras med potatispuré

Fredag
Stekt kungsflundra med rödbetor, kapris och skirat smör
Serveras med potatispuré

Grillad biff med bakad tomat och grönpepparsås
Serveras med klyftpotatis

 

Lördag
Chipotleglaserad laxfilé med stekt kinakål och parmesansås
Serveras med kokt potatis

Gräddstuvad renskav med svamp och lingon
Serveras med potatispuré

Söndag
Stekt kungsflundra med rödbetor, kapris och skirat smör
Serveras med potatispuré

Grillad biff med bakad tomat och grönpepparsås
Serveras med klyftpotatis

Middagsmeny

Middagsmeny 20 september -17 oktober 2021

Gratinerad Chèvre på toast med rostade valnötter, prosciutto och balsamico
*
Frasig torskrygg med vitlöksfrästa vannameiräkor och limesmörsås
Serveras med potatis och purjolöksterrine

Eller

Grillat majskycklingbröst med chorizo, betor och portvinssås
Serveras med svamprisotto

*

Äppelpaj med vaniljsås

Välkommen till Kungsörstorp Hotell & Konferens. En dryg timme från Stockholm och närmare än så till Örebro, Västerås och Eskilstuna erbjuder vi Mälardalens mest njutbara omgivningar och en komplett anläggning med plats för upp till 220 gäster i en kreativ miljö.

KUNGSÖRSTORP HOTELL & KONFERENS
Telefon 0227-130 60
info@kungsorstorp.se

© 2021 Kungsörstorp Hotell & Konferens | Sekretess & integritet | Webbdesign: Underbase Media AB