Menyval för konferens

Menyval

  • YYYY slash MM slash DD

Lunchval 2021

På grund av rådande pandemi har vi valt att erbjuda veckans kött och en veckans fisk.
Givetvis finns det specialkost.

 

Vecka 18
Kryddig sejrygg med vårens grönsaker och vitvinssås
Serveras med potatisstomp

Wienerschnitzel med ärtor och rödvinssås
Serveras med rostad potatis

Vecka 19
Fiskpiccata på torsk med krämig tomatsås och gränsaker
Serveras med stekt ris

Skomakarelåda på ryggbiff
Serveras med potatispuré

Vecka 20
Stekt pankopanerad rödspätta med citron och kall räkröra
Serveras med potatispuré

Fläskschnitzel med tomat och parmesansmör, rödvinssås och ärtor
Serveras med stekt potatis

Vecka 21
Pocherad lax med dill, grönsaker och holladaisesås
Serveras med kokt potatis

Chili och yoghurtmarinerad kycklingfilé med röd pesto och chorizosmulor
Serveras med rotfrukter

 

 

Lördag 
Pocherad torsk med tomatsås och rödlöksslaw
Serveras med rostad potatis

Tjälknöl med timjanssky, saltgurka och glacerade morötter
Serveras med potatisgratäng

Söndag
Laxwallenbergare med ärtor och räksås
Serveras med potatispuré

Ost och skinkfylld lövbiff med pepparrotsfärskost och marinerad lök
Serveras med hasselbackspotatis

Middagsmeny fr.o.m vecka 17

Meny fr.o.m vecka 17

Sparris med forellrom, parmesan och citroncreme
*
Ångad rödtungafilé med crudite, räkcheviche och räksås
Serveras med friterad potatis

eller

Lammfilé med rostad aubergine, semitomater och tzasiki
Serveras med potatisterrine med soltorkade tomater
*
Nutella semifreddo med rostade hasselnötter, färska bär och hallonsås

Välkommen till Kungsörstorp Hotell & Konferens. En dryg timme från Stockholm och närmare än så till Örebro, Västerås och Eskilstuna erbjuder vi Mälardalens mest njutbara omgivningar och en komplett anläggning med plats för upp till 220 gäster i en kreativ miljö.

KUNGSÖRSTORP HOTELL & KONFERENS
Telefon 0227-130 60
info@kungsorstorp.se

© 2021 Kungsörstorp Hotell & Konferens | Sekretess & integritet | Webbdesign: Underbase Media AB