Lunch

Lunchmeny januari-februari 2020

Måndag
Pocherad långaloin med grönärtspuré, vitvinssås och kryddpeppar
Serveras med kokt potatis

Grillad oxbringa med pepparrotssås och ruccolasallad
Serveras med rostade rotfrukter

Tisdag
Rödtunga med vitt vin, tomat och persilja
Serveras med grillad potatis

Sjömansbiff med rödlök och saltgurka
Serveras med ölkokt potatis

Onsdag
Stekt panerad torsk med citron och dansk remouladsås
Serveras med potatispuré

Kryddig kalvfärsbiff med baconsmulor och mustig tomatsås
Serveras med tortellini

Torsdag
Stekt sejloin med vanilj/portvinssås och chevrécreme
Serveras med rostad palsternacka

Vitlök och rosmaringlaserad fläskkarré med lingongräddsås och rödkålssallad
Serveras med klyftpotatis

Fredag
Skaldjurslasagne
Serveras med tomatsallad

Porterstek med glaserade morötter och brysselkål
Serveras med kokt potatis