Lunch

Lunchmeny november -december

Måndag
Pocherad kungsflundra
Serveras i nudelsoppa med vitlök, ingefära och sjögräs

Grillas oxbringa med senapssås och pepparrotssallad
Serveras med rostade rotfrukter

Tisdag
Laxpudding med brynt smör och grillad citron
Serveras med örtsallad

Älgfärsbiff med shiitakesvamp och timjanssky
Serveras med getoststuvad rotselleri

Onsdag
Ört och parmesanstekt sej med romanesco och marsalasky
Serveras med potatispuré

Skinkstek med gräddsås, glacerade morötter, gelé och pressgurka
Serveras med kokt potatis

Torsdag
Pocherad kolja med svarvade grönsaker och musselsås
Serveras med kokt potatis

Kycklingfilé med blandade betor och Karl Johansvamp sky
Serveras med potatisgratäng

Fredag
Skaldjurslasagne med fetaost, spenat och paprika
Serveras med tomatsallad

Kålpudding med biffspett, gräddsås och lingon
Serveras med kokt potatis