Lunch

Lunchmeny  april-maj 2018

Måndag
Piccata på sejrygg med gräddig tomatsås och grönsaksjulienne
Serveras med ruccolaris

Fläskfilétoast med bearnaisesås
Serveras med klyftpotatis

Tisdag
Rimmad lax med syrlig senapssås och örtolja
Serveras med dillstuvad potatis

Wallenbergare med skirat smör, ärtor och rårörda lingon
Serveras med potatispuré

Onsdag
Pankopanerad kolja med kräftor och limeaioli
Serveras med ljummen potatis och rödbetssallad

Pestobakad kycklingfilé med mozzarellasallad och rostad vitlökssås
Serveras med paprika och spenat lasagne

Torsdag
Stekt lax med gremolata och grillad citron
Serveras med potatis och palsternackspuré

Biffsaute stroganoff med creme fraiche och saltgurka
Serveras med ris

Fredag
Räkfärserad rödtunga med mangold och citrussås
Serveras med rostade rotfrukter

Wienerschnitzel med rödvinssås och ärtor
Serveras med stekt potatis