Lunch

Lunchmeny  13-31 augusti 2018

Måndag
Ångad slätvar med räkor, ägg, pepparrot och brynt smör
Serveras med kokt potatis

Ost och skinkfylld kalkonlövbiff med citrondragonsmör och picklad lök
Serveras med potatispuré

Tisdag
Halstrad gravlax med hovmästarsås och citron
Serveras med dillkokt färskpotatis

Helstekt biffrad med majs, coleslaw och semitorkade tomater
Serveras med fylld bakpotatis

Onsdag
Panerad rödspättafilé med räkröra och broccoli
Serveras med potatispuré

Baconlindad köttfärslimpa med kapris, ägg och champinjonsås
Serveras med kokt potatis

Torsdag
Fiskspett med het bönsalsa och rouille
Serveras med bakpotatis

Kryddigt kyclingbröst med peccorinocreme och glaserade rödbetor
Serveras med örtstekt färsk potatis

Fredag
Portionsforell med sommargrönsaker och myntayoghurt
Serveras med rostade rotfrukter

Soya och vitlöksmarinerade kalv med rostad lök och husets pickles
Serveras med krämig potatissallad med purjolök och saltgurka