Lunch

Lunchmeny september -oktober

Måndag
Citronrimmad sejrygg med bönsallad och örtsås
Serveras med kokt potatis

Gräddkokt renskav med svamp och lingon
Serveras med potatispuré
Tisdag
Pocherad rödtungafilé med vitt vin, tomat och persilja
Serveras med potatiskaka

Benfri kotlettrad med ratatouille och roquefortsås
Serveras med kokt potatis
Onsdag
Kummel med kål, jordärtskocksås och sikrom
Serveras med kulpotatis

Kycklingfilé med lök, kronärtskocka och bacon
Serveras med krämig tortelloni
Torsdag
Ugnsbakad lång loin med vitvinssås och grönärtspuré och kryddpeppar
Serveras med rostade persiljerötter

Kalvfärsbiff med fetaost och soltorkade tomater med gräddsås och pressgurka
Serveras med stekt Anyapotatis
Fredag
Fisk och räkgryta med tomat, saffran och apelsin
Serveras med kokt potatis

Skomakarlåda på biff
Serveras med potatispuré