Lunch

Lunchmeny maj-juni

Måndag
Fiskgryta med räkor och sås på ingefära och morot
Serveras med kokt potatis

Kycklingbröst med ljummen sallad på paprika och rädisor
Serveras med spenatstuvad linguine

Tisdag
Pocherad rimmad sejrygg med sauterade grönsaker och vitvinssås
Serveras med fylld bakpotatis

Biffstek med tre sorters lök och madeirasås
Serveras med råstekt potatis

Onsdag
Cajunstekt laxfilé med getostcreme och citron
Serveras med ljummen potatissallad

Biff Lindström med rödvinssås, gräslökssmör och grillad knipplök
Serveras med potatispuré

Torsdag
Panerad rödspätta med citroncreme och broccoli
Serveras med dillkokt färskpotatis

Grillad kalvrostbiff med husets pickles och rostad lök
Serveras med krämig potatissallad

Fredag
Stor räktoast med picklad rödlök, grillad citron och sommarsallad
Serveras med grillad bröd

Tolvtimmars fläskkarré BBQ med rödlöksslaw och majskolv
Serveras med klyftpotatis