Lunch

Lunchmeny mars -april

Måndag
Rimmad lax med syrlig grovkornig senapssås och örtsallad
Serveras med dillstuvad potatis

Helstekt fläskfilé med grillad morot och grönpepparsås
Serveras med rostad potatis

Tisdag
Piccata på sej med krämig tomatsås och ärtor
Serveras med stekt ris

Lammrostbiff med sauterad kål och sås på jordärtskocka och rostad vitlök
Serveras med persiljerötter

Onsdag
Ugnsbakad kolja med rödbetor, lök och vitvinssås
Serveras med potatiskaka

Yoghurtmarinerad kycklingfilé med örtsås och tomatsalsa
Serveras med stekt potatis

Torsdag
Bönbiff med portvinssås och getostcreme
Serveras med potatispuré

Persiljekryddad kalvfärsbiff med picklad lök och chorizo
Serveras med tomat och paprika stuvad tortellini

Fredag
Rimmad torsk med räksås, fänkål och lök
Serveras med grillad bakpotatis

Fläskschnitzel med ört och vitlökssmör och rödvinssås
Serveras med rostade rotfrukter