Lunch

Lunchmeny mars-april 2020

Måndag
Ångad kolja med blandade betor och vitvinssås
Serveras med potatiskaka med skaldjur

Kokt kalv med dillsås, morot och purjolök
Serveras med rostade rotfrukter

Tisdag
Mandelstekt sej med gurksås och sikrom
Serveras med mandelpotatis och jordärtskockstomp

Fläskschnitzel med ärtor och tomatsmör med kapris
Serveras med stekt potatis

Onsdag
Pepparstekt laxfilé med bönsallad och tomatiserad vitvinssås
Serveras med rostad potatis

Pannbiff med stekt lök, bacon och gräslök
Serveras med potatispuré

Torsdag
Pocherad torsk med räkor, pepparrot och äggsås
Serveras med kokt potatis

Fläskfilénoisetter med rödvinssås och ananassalsa
Serveras med bakad potatis

Fredag
Fiskfricassé med citron, lök och örter
Serveras med sparrispotatis

Ost och baconfylld oxrullad med gräddsås, pressad gurka och gele
Serveras med kokt potatis