Lunch

Lunchmeny januari -februari

Måndag

Ugnsbakad kummel med lök och Kalles kaviarsås
Serveras med räk och potatispytt

Kycklinggryta med dijonsenap, dragon och baconsmulor
Serveras med ris

Tisdag

Pocherad kolja med stuvad spenat och forellrom
Serveras med potatispuré

Kokt kalv med morot, lök och dillsås
Serveras med kokt potatis

Onsdag

Sejloin med äggsås, persilja och räkor
Serveras med kokt potatis

Lammfärsbiff med tomat – myntasås och tomattapenade
Serveras med rostad potatis

Torsdag 

Sotad lax med heta bönor och vitvinssås
Serveras med stekt potatis

Nattbakad fläskkarré med rosmarinsås och äppelmos
Serveras med kokt potatis

Fredag

Fricassé på långa, kräftor, citron och örter
Serveras med kokt potatis

Porterstek på älg med champinjoner, smålök och gelé
Serveras med rostade rotfrukter