Lunch

Lunchmeny september-oktober

Måndag
Ostpanerad Sejrygg med sellerisås och örtsallad
Serveras med Duchessetopp

Pepparstekt fläskfilé med blandsvampsås och semitorkade tomater
Serveras rostade rotfrukter
Tisdag
Heta kräftor med tomat, basilika och bönor
Serveras med grillad bakpotatis

Hjortgryta med rökt fläsk, champinjoner och lök
Serveras med stekt potatis

Onsdag
Fiskfricassé med dill, lök och morot
Serveras med kokt potatis

Wallenbergare med ärtor, rårörda lingon och brynt smör
Serveras med potatispuré

Torsdag
Chilistekt Laxfilé med chorizo och gräddkokt purjolök
Serveras med rostade persiljerötter

Skinkstek med messmörsås, pressgurka och vinbärsgelé
Serveras med kokt potatis

Fredag
Kryddstekt Kungsflundra med fänkål och pernoddoftande räksås
Serveras med potatispuré

Ost & skinkfylld lövbiff med pikant rödvinssås och picklad lök
Serveras med hasselbackspotatis