Boende

Att bo på Kungsörstorp är som att sova över i en lantlig idyll – fast med alla moderna bekvämligheter. Utanför fönstret finns den västmanländska naturen in på knuten, och inomhus njuter du av modern hotellkomfort. Vi har 46 härliga rum med bra standard där atmosfären är inbyggd i väggarna.

Du kan välja mellan enkelrum, bröllopssvit och allt däremellan. Samtliga rum har TV, dusch och toalett. Totalt har vi 84 bäddar, men har möjlighet att ta emot upp till 100 övernattande gäster med hjälp av extrasängar. För våra övernattande konferensgäster ingår fri tillgång till vår relaxavdelning med bastu samt spabad. Ett perfekt sätt att koppla av efter en arbetsdag.

Tre skäl till att välja Kungsörstorp

Koppla av

Passa på att koppla av och njut av den lugna atmosfären på Kungsörstorp. Efter festen eller konferensen är det skönt att dra sig tillbaka till ett av våra ombonade hotellrum.

Fräscha rum

Alla våra rum har dusch, TV och toalett. Hos oss sover du gott i sköna sängar.

Vakna harmonisk

Den lugna mijlön och den sköna Mälarluften ger våra gäster en harmonisk start på dagen.  

Välkommen till Kungsörstorp Hotell & Konferens. En dryg timme från Stockholm och närmare än så till Örebro, Västerås och Eskilstuna erbjuder vi Mälardalens mest njutbara omgivningar och en komplett anläggning med plats för upp till 220 gäster i en kreativ miljö.

KUNGSÖRSTORP HOTELL & KONFERENS
Telefon 0227-130 60
info@kungsorstorp.se

© 2021 Kungsörstorp Hotell & Konferens | Sekretess & integritet | Webbdesign: Underbase Media AB