Boende

Efter en god natts sömn välkomnar vi er till ett inbjudande frukostbord, med bröd som vi bakar själva i vårt kök. Du kan välja mellan enkelrum, bröllopssvit och allt däremellan.

Att bo på Kungsörstorp är som att sova över i en lantlig idyll – fast med alla moderna bekvämligheter. Utanför fönstret finns den västmanländska naturen in på knuten, och inomhus njuter du av modern hotellkomfort. Vi har 43 härliga rum med bra standard där atmosfären är inbyggd i väggarna.

Kungsorstorp_boende5

Du kan välja mellan enkelrum, bröllopssvit och allt däremellan. Samtliga rum har TV, dusch och toalett. Totalt har vi 74 bäddar, men har möjlighet att ta emot upp till 100 övernattande gäster med hjälp av extrasängar. Varför inte passa på att koppla av i vår relaxavdelning också? Ett bad i vår vedeldade badtunna får vem som helst att komma ner i varv. Efter en god natts sömn välkomnar vi er till ett inbjudande frukostbord, med bröd som vi bakar själva i vårt kök.

Tre skäl att välja Kungsörstorp

1. Koppla av Passa på att koppla av och njut av den lugna atmosfären på Kungsörstorp. Efter festen eller konferensen är det skönt att dra sig tillbaka till ett av våra ombonade hotellrum
2. Fräscha rum Alla våra rum har dusch, TV och toalett. Hos oss sover du gott i sköna sängar.
3. Vakna harmonisk Den lugna mijlön och den sköna Mälarluften ger våra gäster en harmonisk start på dagen.