Vårt kök

Vår filosofi är att maten ska smälta i munnen och glittra i ögonen.

Det är en alldeles speciell känsla att äta frukost, lunch eller middag med Mälarens vatten strax nedanför fönstret. När det är varmt och gott ute serverar vi gärna kaffet ute i trädgården bara några meter från strandkanten. För dig som besöker oss i juletider är vår julmeny ett absolut måste.

Vid säsong använder restaurangen frukt, grönsaker och örter primärt från våra egna odlingar. Och självklart prioriterar vi de bästa råvarorna, som tillagas med stort hjärta. Våra populära menyer tar avstamp i det moderna svenska köket, men kan inspireras av såväl de asiatiska som italienska och franska köken. Vår filosofi är att maten alltid ska smälta i munnen och glittra i ögonen.

Tre skäl till att välja Kungsörstorp

Lokala råvaror

Vårt kök använder helst lokala råvaror, och kryddar gör vi med örter från de egna odlingarna.

Med omgivningen som extra krydda

Vår restaurang har en vidunderlig utsikt över Mälarens vatten. Oavsett om du äter inne eller ute tillför det måltiden en svårslagen dimension.

Kreativt kök

Vår mat är väldigt uppskattad, mycket tack vare vår kunniga personal som skapar de vällagade rätterna från grunden.

Välkommen till Kungsörstorp Hotell & Konferens. En dryg timme från Stockholm och närmare än så till Örebro, Västerås och Eskilstuna erbjuder vi Mälardalens mest njutbara omgivningar och en komplett anläggning med plats för upp till 220 gäster i en kreativ miljö.

KUNGSÖRSTORP HOTELL & KONFERENS
Telefon 0227-130 60
info@kungsorstorp.se

© 2023 Kungsörstorp Hotell & Konferens | Sekretess & integritet | Webbdesign: Underbase Media AB