Vårt kök

I restaurangen använder vi frukt, grönsaker och örter från våra egna odlingar så långt det är möjligt. Vår filosofi är att maten ska smälta i munnen och glittra i ögonen.

Det är en alldeles speciell känsla att äta frukost, lunch eller middag med Mälarens vatten strax nedanför fönstret. När det är varmt och gott ute serverar vi gärna kaffet ute i trädgården bara några meter från strandkanten. För dig som besöker oss i juletider är vårt julbord ett absolut måste.

Kungsorstorp_kok7I restaurangen använder vi frukt, grönsaker och örter primärt från våra egna odlingar. Och självklart prioriterar vi de bästa råvarorna, som tillagas med stort hjärta.
Våra populära menyer tar avstamp i det moderna svenska köket, men kan inspireras av såväl de asiatiska som italienska och franska köken. Vår filosofi är att maten alltid ska smälta i munnen och glittra i ögonen.

3 skäl att välja Kungsörstorp

1. Lokala råvaror
Vårt kök använder helst lokala råvaror, och kryddar gör vi med örter från de egna odlingarna.
2. Med omgivningen som extra krydda
Vår restaurang har en vidunderlig utsikt över Mälarens vatten. Oavsett om du äter inne eller ute tillför det måltiden en svårslagen dimension.
3. Kreativt kök
Vår mat är väldigt uppskattad, mycket tack vare vår kunniga personal som skapar de vällagade rätterna från grunden.