Middag

Middagsmeny 2019

 

 

Middagsmeny april – juni 2019

Meny I
Ceasarsallad med kyckling och kalvbräss
*
Krabbfylld rödtungafilé med sparris och sås på citronverbena
Serveras med potatisterrine
*
Chokladbavaroise med snickersbotten och yoghurtglass

Meny II
Krämig sparrissoppa med sparrisknoppar
*
Misomarinerad Marulk med primörer och chablissås
Serveras med palsternackspuré
*
Jordgubbstartlette med kokosglass

Meny III
Röding med äpple, pecannötter och ängsyra
*
Grillad entrecote med tomatsallad, lök och tomat och chevrésmör
Serveras med persiljestekt färsk potatis
*
Myntasorbet med färska jordgubbar och champagne

Meny IV
Havskräftor med mango, avocado och svart aioli
*
Majskycklingbröst med ljummen salladskål och pesto
Serveras fetaost och paprika lasagne
*
Len vaniljsoppa med hasselnötsglass och färska bär

Gör dina menyval här!