Middag

Middagsmeny 2019

 

 

Middagsmeny januari – mars 2019

Meny I

Pelle Janzon
*
Vannameiräkor med yuzoaioli och het paprikolja
Serveras med risotto
*
Churros med kanelbulleglass, mjölkchoklad och dulche de leche

Meny II
Karl Johansvampsoppa med tryffel
*
Gös med saffranssås, blåmusslor och morotssymfoni
Serveras med stekta potatiskulor
*
Friterad brie med rårörda bär och vit chokladparfait

Meny III
Cheviche på hälleflundra, räkor och avocado
*
Hjort ”Gulasch”
Serveras med pommes Dauphine
*
Nutella semifreddo med choklad, kola och nötter

Meny IV
Pilgrimsmusslor med två såser
*
Biff Rydberg
Serveras med råstekt potatis
*
Pannacotta med vanilj, timjan och hjortron

Gör dina menyval här!