Middag

Middagsmeny 2018

 

 

Middagsmeny september – november 2018

Meny I

Souvastartar med rödbetor, cornichons, pepparrot och tryffelmajonnäs
*
Ruccolabakad hälleflundra med blomkål och portvinsreduction
Serveras dillstekta körsbärspotatisar
*
Chokladbrulee med hallon och pistagenötter

Meny II
Rödbetscarpaccio med getost, pinjenötter och pesto
*
Ugnsbakad laxfilé med broccoli, friterad sjökorall och skaldjurssås
Serveras med Rattepotatis
*
Bärpaj med vit choklad och vaniljglass

Meny III
Hummersoppa med blandad svamp
*
Oxfilé Provencale
Serveras med råstekt potatis
*
Banana split

Meny IV
Bredsjöblåpaj med lime och chilimarinerade kräftor och gräslökscreme
*
Fasanbröst med kantarellsås, brysselkål och lingon
Serveras med västerbottenostkaka
*
Mangoparfait med kokossås och exotisk fruktsallad

Gör dina menyval här!