Middag

Middagsmeny april-juni samt augusti 2018

 

Meny I
Kycklingterrine med persilja och blomkål
*
Stekt gösfilé med blandade grönsaker och gurksås
Serveras med potatis & purjolöksterrine
*
Mjölkchokladmousse med grönpepparmarinerade jordgubbar

Meny II
Råbiff på portermarinerat lamm med saltbakade rödbetor
*
Fiskgryta med räkor, musslor och morot
Serveras med friterad potatis
*
Tartar på röda bär med myntasorbet

Meny III
Havskräftsallad med sparris, havskräftgelé och citronmajonnäs
*
Pepparstekt vildsvinsfilé med rödvinssås och tzasiki på salladskål
Serveras med sötpotatis och fetaostpaj
*
Rabarberbavaroise med jordgubb och vanilj

Meny IV
Halstrade pilgrimsmusslor med rotfruktspuré och gräslöks beurre blanc
*
Oxfilé Rossini
Serveras med persiljestekt potatis
*
Keylime pie med limemarinerade hallon

Gör dina menyval här!