Middag

Middagsmeny 2020

 

 

Middagsmeny januari-mars

Meny I
Persiljesoppa med grillat äpple, granatäpple och friterad grönkål
*
Stekt gösfilé med musselsås ”Margarita” och blåmusslor
Serveras med rofruktspytt
*
Hasselnötssandwich med vit chokladcreme och hallon

Meny II
Mandelpotatis och Karl Johansvamppaj med souvastartar och krassemajonnäs
*
Fisk och skaldjursgryta med vitlök, lime och chili
Serveras med risbollar
*
Friterad västerbottenost med honungsrörda hjortron och dulcheparfait

Meny III
Prästostpotatiskaka med kalixlöjrom, creme fraiche och rödlök
*

Grillad majskycklingbröst med kronärtskockpuré och portvinssås
Serveras med potatiskaka med prosciutto
*
Nöt och kolapaj med vaniljglass

Meny IV
Piggvarscreme med friterad kräftboll och örtolja
*
Helstekt renytterfilé med gräddkokt svartrot, madeirasky och lingon
Serveras med västerbottenostkryddad potatispuré
*
Saffranspannkaka med bärkompott och vaniljgrädde

Gör dina menyval här!