Möten & konferens

Våra konferensgäster byter stress mot fokus och avkoppling. Och det är bara en av anledningarna till att så många företag och organisationer väljer att komma tillbaka till oss för sina presentationer, kickoffer, konferenser och möten.

En lyckad konferens handlar om planering, plats och stämning. Det är där vi som personal kommer in med vår utbildning, inställning och långa erfarenhet. Vi vet vilka förutsättningar som krävs för att ni ska få ut det mesta av er konferens och erbjuder olika aktivitetspaket.

Kungsörstorp har ett brett urval av aktiviteter som vi skräddarsyr efter era behov. Ingen förfrågan är för liten eller för stor. Vi kan erbjuda aktiviteter såsom padel, ridning, trekamp, järnsmide, qigong, chokladprovning, beachvolleyboll, bastubåt, yoga, spabad och mycket mer. Vi erbjuder hotellvistelser med logi i vackert inredda rum i kategorierna enkelrum, dubbelrum och sviter.

Tre skäl till att välja Kungsörstorp

Flexibla lokaler

Vi anpassar våra lokaler efter era behov. Som mest kan vi ta emot 220 gäster i en och samma lokal.

Den goda maten

Ett av Kungsörstorps kännetecken är den goda maten. Våra kockar lagar maten och ambitionen är att smakupplevelsen verkligen ska vara något utöver det vanliga.

Aktiviteterna

Oavsett om ni vill åka fyrhjuling, bada tunna eller skjuta pilbåge, vi fixar det!

Välkommen till Kungsörstorp Hotell & Konferens. En dryg timme från Stockholm och närmare än så till Örebro, Västerås och Eskilstuna erbjuder vi Mälardalens mest njutbara omgivningar och en komplett anläggning med plats för upp till 220 gäster i en kreativ miljö.

KUNGSÖRSTORP HOTELL & KONFERENS
Telefon 0227-130 60
info@kungsorstorp.se

© 2023 Kungsörstorp Hotell & Konferens | Sekretess & integritet | Webbdesign: Underbase Media AB