Aktiviteter

Aktiviteter för alla. Vi erbjuder en mängd olika aktiviteter, oavsett om det är till konferensen eller er privata fest. Hör av dig till oss med dina önskemål – testa vår kreativitet!

Här är ett axplock ur våra aktiviteter. Ta en titt och se om det är något som passar just er. Vill du veta mer kan du ladda hem vår detaljerade aktivitetsmeny nedan.

 
Kungsörstorp Sports Club

Alldeles intill Kungsörstorp hotell & konferens har vi en aktivitetshall. Här har du möjlighet att boka tid för att spela padel, badminton, volleyball, biljard, boule och kasta dart. Hallen drivs av Kungsörstorps Sports Club och alla frågor skickas enklast till sportsclub@kungsorstorp.se. Bokar tid gör du enkelt på matchi.se eller i samband med din konferensbokning. Följ oss gärna på Facebook.

4-hjuling – Leråkeråka

Roligare och mer fartfyllt kan det knappast bli. Alla våra gäster som sitter upp på en bångstyrig 4-hjuling kliver av med största leendet i hela ansiktet. Vi har anlagt en egen, inhägnad bana och det är bara att gasa på. Utmana varandra eller kör i din egen takt.

Bastuflotte

Bastuflotten som ligger förtöjd vid Mälarens kant, inbjuder till bastubad såväl sommar som vinter, och är ett uppskattat kvällsnöje.  På vintrarna sågar vi upp en isvak, och bastun värmer upp modiga isvaksbadare. I alla fall de som vågat hoppa i.

Smidesverkstad – Släggsmycka

I Granhammar (5 min med bil) får vi arbeta i en riktig smedja under ledning av mästersmeden Jussi själv. Med hammare och slägga smider vi järn till vackra ting. Det är varmt och det är kul. Kreativiteten brukar överraska.  10 personer får plats att arbeta samtidigt. 

Fiske

Vill ni ut och fiskar har vi två ekor som är utrustade med aktersnurra. Kastspön och all annan utrustning lånar ni av oss. Kläder måste ni ta med själva. Gös, abborre, gädda och brax står och väntar i vikar och vass. Fråga oss. Det här är det roligaste vi vet. Vi kan tävla om mest eller största fisk för att öka spänningen ytterligare. Men det bästa är att baxa in fångsten i köket och låta kocken laga en riktig Mälarmiddag.

 Choklad- & dryckesprovning

Lär dig mer om chokladsorter och smaker. Detta avnjutes med drycker som öl, vin och whisky. Denna stora provning pågår i ca 90 minuter och leker med smaklökarna för att ge dig nya upplevelser att ta med dig hem och glänsa med på nästa parmiddag.

Här kan du se hela vår aktivitetsmeny.