Skip to main content

Aktiviteter

Aktiviteter för alla. Vi erbjuder en mängd olika aktiviteter, oavsett om det är till konferensen eller er privata fest. Hör av dig till oss med dina önskemål – testa vår kreativitet!

Ta en titt och se om det är någon aktivitet som passar just er. Läs mer om våra aktiviteter nedan.

Kungsörstorp Sports Club

Alldeles intill Kungsörstorp hotell & konferens har vi en aktivitetshall. Här har du möjlighet att boka tid för att spela padel, badminton, volleyball, biljard, boule och kasta dart. Hallen drivs av Kungsörstorps Sports Club och alla frågor skickas enklast till sportsclub@kungsorstorp.se. Bokar tid gör du enkelt på matchi.se eller så hjälper vi dig i samband med din konferensbokning. Följ oss gärna på Facebook.

Här nedan hittar du alla aktiviteter du kan välja hos oss

Alla våra aktiviteter utförs av externa aktivitetsledare och bör därför förbokas i god tid innan aktuellt datum.

Priser exklusive moms. Välkommen med din bokning.


 • Aktivitetshall Sports Club

  Kostnad: 2200:-

  Tid: 2 timmar

  Padel, volleyball, badminton, boule, pingis, biljard samt dart

  Hyr hela hallen under några timmar och kör en 3-kamp med kollegorna eller kompisgänget! Hallen har en dubbelbana för padel med höj- och sänkbara nät vilket gör att man kan även spela volleyball och badminton. Förutom dessa banor finns, pingis, biljard, dart samt några sköna sittgrupper. Omklädningsrum och dusch finns givetvis i hallen.

 • 3-kamp utan aktivitetsledare

  Startavgift: 1600:-
  Deltagaravgift: 0:-/person
  Tilläggsgren: Byt ut en av grenarna till bumperball: 150:-/person

  Boule, frisbeegolf samt beachvolley

 • 3, 5 eller mångkamp

  Startavgift: 1600:-
  Deltagaravgift 3-kamp: 210:-/person
  Tillägg grenar: 50:-/person/gren
  Minimidebitering: 3500:-

  4-hjulingar
  Bågskytte
  Slangbella
  Blindbana
  Timern
  Kroken
  Paintballprickskytte
  Knopen
  Minigolfbygg
  Tv & filmquiz
  Fågelholken
  Kastyxa
  Blåsrör
  Frisbeegolf
  Stocken
  Sakletaren
  Grisen i säcken
  Luftpistol
  Sakletaren
  Dart
  Tändstål
  Knopen

 • Dans

  Pris: 260 :-/person (minimidebitering 12 deltagare)

  Linedance , Disco,Street, Bollywood , Bugg

  Tid: 1-1,5 timmar.

  Roliga och lätta stegkombinationer till medryckande musik. Dansa dig svettig och skratta dig trött samtidigt som samarbetsförmågan sätts på prov. Du väljer dansstil och DansLola visar hur stegen ska tas. 

 • Flaggjakten

  Antal: 10-200 personer (minimum debitering 10 personer)
  Pris: 550 kr/person

  Tid: 2,5-3 timmar (går att anpassa).

  Flaggjakten är en flerkampsliknande utomhusaktivitet som bygger på att ni tävlar i lag mot varandra i företaget. I ett stationssystem tävlar ni i grenar så som pistolskytte, pilbågsskytte, gåtor och gruppövningar. Det lag som vinner flest grenar får längst tid på sig att lista ut hur man lyckas lösa det slutliga uppdraget – att resa en flaggstång och hissa Flaggan. 

 • Grupputvecklingsbana/Samarbetsbana

  Antal: 7-200 personer (minimumdebitering 10 personer)
  Pris: 625 kr/person

  Tidsåtgång: 1,5-3 timmar

  Redan Alexander Dumas tre musketörer förstod vikten av samarbete. Devisen ”en för alla, alla för en” är minst lika aktuell idag som då. En rolig och äventyrlig bana som belyser individens/teamets sätt att lösa problem/hinder och träna samarbetsförmågan. Övningarna ställer stora krav på gruppens inbördes kommunikation, delaktighet, förståelse, tillit, kreativitet och samarbetsförmåga. Upplevelserna förankras i korta teorier efter processgenomgångarna. På samarbetsbanan kommer gruppen att ställas inför olika uppgifter som gemensamt ska lösas. De olika stationerna är av varierande karaktär, somliga kräver i huvudsak mental tankekraft medan andra också kräver mer fysiska prestationer. Övningarna som väljs anpassas efter gruppens förutsättningar och därför passar samarbetsbanan de flesta, oavsett ålder och fysisk status.

 • Knutjakten

  Antal: 8-300 personer (minimum debitering 10 personer)
  Pris: 550 kr/person

  Tid: 2,5-3 timmar (går att anpassa).

  I knutjakten har man roligt och ställs inför utmaningar samtidigt som man utvecklas som team, lag och arbetsgrupp. Detta är en flerkampsliknande utomhus- eller inomhusaktivitet som bygger på att ni tävlar i lag mot varandra i företaget. I ett stationssystem tävlar ni i grenar så som blåsrör, gåtor/klurigheter och gruppövningar. Det lag som vinner flest grenar får längst tid på sig att lista ut hur man lyckas lösa det slutliga uppdraget – Knuten. Vi kan göra detta under lättsamma former, var som helst och under årets alla dagar. 

 • Miniature Kingdom

  Antal: Upp till 60 personer samtidigt (minimum debitering 3000 kr)
  Deltagaravgift: 200:-/person

  Tid: 1,5 timme inklusive transport tur och retur Kungsörstorp till Miniature Kingdom, Kungsgatan 35, Kungsör

  Se Sverige i miniatyr på Miniature Kingdom

  Vi bygger ett Sverige i miniatyr och anläggningen är idag 200 m2 stor och sträcker sig från Lapporten i norr ner till Mälardalen med Stockholm, Västerås och Kungsör i söder i skala 1:87. Vår värld har mer än 3000 invånare (med en och annan kändis), 700 meter räls och kända byggnader som Stadshuset i Stockholm, Strömsholmsslott, Domkyrkan i Västerås, Hjälmaredocka och Örebro slott. Det finns även ett antal aktivitetsknappar och missa inte när Gävlebocken brinner! Våra kunniga guider delar gärna med sig hur vi skapar miniatyrvärlden.

  miniaturekingdom.se

 • Musikquiz

  Startavgift: 1100:-
  Deltagaravgift: 120:-/person

  Tid: ca 1-1,5 timme.

  Umgås samtidigt som ni lyssnar på bra musik. Är det 60-70-80-90 eller 2000 talet du har kolla på. En rolig aktivitet som får igång alla med hjälp av syn & hörsel. Man delas upp i två eller fler grupper som tävlar mot varandra. 

 • Skattjakt

  Startavgift: 1600:-
  Deltagaravgift: 180:-/person

  Tidsåtgång 1-1,5 timme.

  Gruppen delas upp i 2, 3 eller 4 mindre grupper och startar sen med en skattkarta samt en GPS. Tillsammans med dessa hjälpmedel ska uppgifter lösas, ledtrådar hittas, sånger sjungas för att slutligen (förhoppningsvis) hitta fram till den stora skatten. En rolig aktivitet som får hela laget att samarbeta. 

 • Smidesverkstad

  Pris: 495 kr/person
  Maxantal: 10 deltagare
  Minidebitering: 3000:-

  Tid: ca 1,5 timme.

  Testa på att smida din egen krok som du sen tar med hem och sätter upp på väggen. Smeden Jussi har en egen smedja där du får testa på denna roliga aktivitet. Smedjan ligger ca 5 minuters bilväg från Kungsörstorp. 

 • Tidspress

  Antal: 2-40 personer (går att anpassa till fler)
  Introduktionspris: 1-10 personer 3500 kr, därefter 2500 kr per 10 personer

  Tid: ca 1-2 timmar (går att anpassa).

  En inomhus eller utomhusaktivitet som bygger på lagtävling där lagen ska tävla mot varandra. Man kan även tävla individ mot individ. Lagen ställs inför utmaningar som ska göras på en bestämd tid. I stationssystem tävlar ni i grenar så som stapla muttrar, rumpan upp, förlora bagage m.fl. Detta görs under lättsamma former, var som helst under årets alla dagar. Helst inomhus på vintern. 

 • Ostprovning

  Pris: 270:-/person (minimidebitering 2600:-)
  Vid grupper över 30 deltagare, begär offert.

  Provningen tar ca 1 timme.

  Vi provar och lär känna olika sorters ost från hela världen –från små gårdsmejerier i Frankrike till Flen. Eva från Anns ost berättar om ostens historia och tillverkning och provar tillsammans med några tillbehör. 

 • Vikingakampen

  Antal: 6-200 personer (minimum debitering 10 personer)
  Pris: 450 kr/person

  Tid: 1-2 tim (går att anpassa).

  Vikingakampen bygger på gamla fornnordiska utmaningar som användes vid högtider och fester. Vikingakampen är en uppskattad tävling som tar dig tillbaka till vikingatiden. Deltagarna tävlar i lag mot eller sida vid sida med de övriga lagen. Vikingakampen kan genomföras både utom och inomhus. Lagen tävlar i grenar så som: Staven, gå till Island och hämta sill, bära lamm, gethopp, rövkrok & peta Palles öga ut. 

 • Vin- eller ölprovning

  Startavgift: 2000 kr
  Dryck tillkommer med ca 260 kr/person

  Tid: ca 1 timme