Skip to main content

Golfpaket – weekend

En helg fylld med golf & padel varvas med god mat & avkoppling tillsammans med goda vänner i mysiga miljöer. I våra golfpaket ingår 18 håls spel inklusive lunch på banorna Arboga GK samt Köping GK
som båda ligger ca 20 minuters bilfärd från Kungsörstorp. Njuter av goda middagar, spelar padel och sover i sköna sängar, gör du på Kungsörstorp som ligger naturskönt vid Mälarens strand.
På kvällen erbjuds bastu, spabad, beachvolley, biljard, pingis, boule mm för den som fortfarande har energi kvar….

Fredag eftermiddag så möts man upp i vår lobby där kaffe & hembakad kaka serveras innan man checkar in på rummet.

På schemat är det sen 60 minuter padel i vår luftkonditionerade aktivitetshall. Kockarna står sen redo med en tallrik från grillen och något sött till dessert. En drink i vår inglasade veranda efter maten rekommenderas innan det är dags för horisontalläge i våra sköna sängar.

Dag två står en härlig frukostbuffé och väntar på Dig innan det är dags att bege sig till helgens första golfrunda på Arboga Gk (ca20 minuters bilfärd). 18 hål med lunch är inkluderad på denna fina park- & skogsbana. Efter avslutad runda tar man sig åter till Kungsörstorp för ytterligare en timmes padel. Bastu & spa bad står sen och väntar för lite avkoppling innan Du blir serverad en 4 rätters middag i vår mysiga miljö. Dag två brukar sängen locka lite tidigare efter all frisk luft, men för nattsuddarna så är baren öppen till midnatt.

Söndag förmiddag mellan 08.00-10.00 så väntar frukostbuffén på Dig igen. Efter utcheckning från rummen så är det ca 20 minuters bilfärd till Köpings GK där helgen avslutas med ytterligare 18 håls spel på denna natursköna bana där flera hål ger spelaren flera alternativa spelvägar. Lunch på golfrestaurangen ingår även denna dag.

En helg fylld av skratt och garanterat många nya glada minnen avslutas med en kaffe i golfrestaurangen innan det är dag för var och en att bege sig hemåt.

Pris 2.995:-/person
Enkelrumstillägg: 740:-

Padelpaket

Golfpaket

Cykelpaket