Menyval för konferens
Menyval
Lunch 2025
Vecka 10-18 2025
Måndag
Sotad koljafilé med spenatstuvad vitkål och rödvinssås
Serveras med rostade rotfrukter
eller
Fläskfilégryta med chorizo och krämig vitlökssås
Serveras ugnsbakad potatis
Tisdag
Räkfylld rötungsfilé med paprika och rostad jordärtskockssås
Serveras med kokt potatis
eller
Krispig kycklingfilé med grönsaker och currysås
Serveras med ris
Onsdag
Torskfilé med gurka, pepparrot och grönärtssås
Serveras med rostad potatis
eller
Bakad fläsksida med vitlök, parmesan och smålök
Serveras med krämig linguine
Torsdag
Pankopanerad blekafilé med citron och kall skaldjursröra
Serveras med potatisstomp
eller
Baconlindad kalvfärslimpa med broccoli, rårörda lingon och svampsås
Serveras med råstekta rotfrukter
Fredag
Ört och ostbakad laxfilé med rostad blomkål och smörad citronsås
Serveras med pommes Duschesse
eller
Oxrullad med pressgurka, gelé och gräddsås
Serveras med pressad potatis
Helgluncher
Vecka 10 - 18 2025
Lördag
Pankopanerad blekafilé med citron och kall skaldjursröra
Serveras med potatisstomp
eller
Baconlindad kalvfärslimpa med broccoli, rårörda lingon och svampsås
Serveras med råstekta rotfrukter
Söndag
Ört och ostbakad laxfilé med rostad blomkål och smörad citronsås
Serveras med pommes Duschesse
eller
Oxrullad med pressgurka, gelé och gräddsås
Serveras med pressad potatis
Middagsmeny
3 - 30 mars 2025
Rieska med smörstekt shiitakesvamp, souvas och ostcreme
*
Rimmad ångad skrei med blåmusslor, forellrom och vitvinssås
Serveras med palsternackspuré
Eller
Renrostbiff med brysselkål, morotspuré och skogsbärssky
Serveras med krispig pommes Anna
*
Brownie med karamelliserad banan och jordnötsglass med kokos