Menyval för konferens
Menyval
Lunch 2024
Vecka 44 - 51 2024
Måndag
Stekt sej med ratatouille och örtcrunch
Serveras med potatispuré
eller
Skinkstek med gelé, pressgurka och messmörssås
Serveras kokt potatis
Tisdag
Långaloin med broccoli, citron och gräslökssås
Serveras med rostade rotfrukter
eller
Kalvfärsbiff med sirapsstekt vitkål, rårörda lingon och gräddsås
Serveras med kokt potatis
Onsdag
Koljafilé med dillstuvad savoykål och vaniljdoftande rödvinssås
Serveras med stekt potatis
eller
Nattbakad fläskkarré med äppelkompott och rosmarinsås
Serveras potatisstomp
Torsdag
Torskfilé med smörade betor och räksås
Serveras med potatis och fänkålspytt
eller
Pepparstekt kycklingfilé med tomatkompott och chevrécreme
Serveras med rostad potatis
Fredag
Kryddig laxfilé med gurkcrudité och vitvinssås
Serveras med potatispuré med prästost
eller
Grillad ryggbiff med kryddsmör och chorizosmulor
Serveras med råstekt potatis
Helgluncher
Vecka 44 - 51 2024
Lördag
Torskfilé med smörade betor och räksås
Serveras med potatis och fänkålspytt
eller
Pepparstekt kycklingfilé med tomatkompott och chevrécreme
Serveras med rostad potatis
Söndag
Kryddig laxfilé med gurkcrudité och vitvinssås
Serveras med potatispuré med prästost
eller
Grillad ryggbiff med kryddsmör och chorizosmulor
Serveras med råstekt potatis
Middagsmeny
4 november - 30 november (1-21 december skrolla ner)
Pilgrimsmusslor med blomkålspuré, chili och vitlök
*
Piggvar med räkor, ägg, pepparrot och vitvinssås
Serveras med potatispuré
Eller
Majskyckling med kantarell och cognacssås
Serveras med morot och haricots verts
*
Rocky road i glas med blåbär, choklad, kola och maräng
1 december - 21 december
Gratinerad chévre med rostade hasselnötter, glöggsirap och örtsallad
*
Torskrygg med svartrotspuré och sandefjordsås
Serveras med örtstekt potatis
Eller
Oxfilé med semitorkade tomater, baconrulle och grönpepparsås
Serveras med västerbottenost-terrine
*
Mandelkaka med rårörda hjortron & vaniljparfait