Skip to main content

Menyval för konferens

Menyval

  • ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD

Lunch 2025

Vecka 10-18 2025     

Måndag
Sotad koljafilé med spenatstuvad vitkål och rödvinssås
Serveras med rostade rotfrukter
eller
Fläskfilégryta med chorizo och krämig vitlökssås
Serveras ugnsbakad potatis

Tisdag
Räkfylld rötungsfilé med paprika och rostad jordärtskockssås
Serveras med kokt potatis
eller
Krispig kycklingfilé med grönsaker och currysås
Serveras med ris

Onsdag
Torskfilé med gurka, pepparrot och grönärtssås
Serveras med rostad potatis
eller
Bakad fläsksida med vitlök, parmesan och smålök
Serveras med krämig linguine

Torsdag
Pankopanerad blekafilé med citron och kall skaldjursröra
Serveras med potatisstomp
eller
Baconlindad kalvfärslimpa med broccoli, rårörda lingon och svampsås
Serveras med råstekta rotfrukter

Fredag
Ört och ostbakad laxfilé med rostad blomkål och smörad citronsås
Serveras med pommes Duschesse
eller
Oxrullad med pressgurka, gelé och gräddsås
Serveras med pressad potatis

 

Helgluncher
Vecka  10 - 18 2025  

Lördag
Pankopanerad blekafilé med citron och kall skaldjursröra
Serveras med potatisstomp
eller
Baconlindad kalvfärslimpa med broccoli, rårörda lingon och svampsås
Serveras med råstekta rotfrukter

Söndag
Ört och ostbakad laxfilé med rostad blomkål och smörad citronsås
Serveras med pommes Duschesse
eller
Oxrullad med pressgurka, gelé och gräddsås
Serveras med pressad potatis

Middagsmeny

3 - 30 mars 2025     

Rieska med smörstekt shiitakesvamp, souvas och ostcreme
*
Rimmad ångad skrei med blåmusslor, forellrom och vitvinssås
Serveras med palsternackspuré

Eller

Renrostbiff med brysselkål, morotspuré och skogsbärssky
Serveras med krispig pommes Anna
*
Brownie med karamelliserad banan och jordnötsglass med kokos