Skip to main content

Menyval för konferens

Menyval

  • ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD

Lunch 2024

Vecka 2 - 9 2025

Måndag
Stekt bleka med rödbetor, kapris och vitvinssås
Serveras med kokt potatis
eller
Kycklingsauté med fransk senap, dragon och bacon
Serveras ris

Tisdag
Fiskgryta med tomat, saffran och apelsin
Serveras med kokt potatis
eller
Fläskfilémedaljonger med vitlöksstekta soyabönor och chilibearnaise
Serveras med rostad potatis

Onsdag
Fish & Chips
eller
Nattbakad högrev BBQ med stekta champinjoner
Serveras potatispuré

Torsdag
Frasig kolja med räk och avocadosalsa samt örtolja
Serveras med parmesanris
eller
Mozzarellafylld kalvfärsbiff med örtstekt kronärtskocka
Serveras med tomatiserad tortelli

Fredag
Lime och kokosmarinerad torsk med syrlig gurksallad och ingefärssås
Serveras med potatispuré
eller
Ost & skinkfylld lövbiff med madeirasås och picklad lök
Serveras med hasselbackspotatis

 

 

Helgluncher
Vecka  2 - 9 2025

Lördag
Frasig kolja med räk och avocadosalsa samt örtolja
Serveras med parmesanris
eller
Mozzarellafylld kalvfärsbiff med örtstekt kronärtskocka
Serveras med tomatiserad tortelli

Söndag
Lime och kokosmarinerad torsk med syrlig gurksallad och ingefärssås
Serveras med potatispuré
eller
Ost & skinkfylld lövbiff med madeirasås och picklad lök
Serveras med hasselbackspotatis

 

Middagsmeny

7 januari - 2 februari 2025   (februari skrolla ner)

Blini med löjrom, rödlök och creme fraiche
*
Stekt Rödingsfilé med svartrotspuré och sandefjordsås
Serveras med örtstekt potatis

Eller

Oxfilé med semitorkade tomater, baconrulle och grönpepparsås
Serveras med västerbottenostterrine
*
Mandelkaka med rårörda hjortron och vaniljparfait


3 februari - 2 mars 2025

Heta Scampi med mango och ananassalsa
*
Stekt Marulk med räksås och grönkålssallad
Serveras med friterade risottobollar

Eller

Hängmörad ryggbiff med rödvinssås, jalapenofärskost och
Serveras med ostgratinerad potatis
*
Gräddfilspannacotta med citrussallad