Menyval för konferens
Menyval
”*” anger obligatoriska fält
Lunch 2025
Vecka 10-18 2025 (Vecka 19-27 skrolla ner)
Måndag
Sotad koljafilé med spenatstuvad vitkål och rödvinssås
Serveras med rostade rotfrukter
eller
Fläskfilégryta med chorizo och krämig vitlökssås
Serveras ugnsbakad potatis
Tisdag
Räkfylld rötungsfilé med paprika och rostad jordärtskockssås
Serveras med kokt potatis
eller
Krispig kycklingfilé med grönsaker och currysås
Serveras med ris
Onsdag
Torskfilé med gurka, pepparrot och grönärtssås
Serveras med rostad potatis
eller
Bakad fläsksida med vitlök, parmesan och smålök
Serveras med krämig linguine
Torsdag
Pankopanerad blekafilé med citron och kall skaldjursröra
Serveras med potatisstomp
eller
Baconlindad kalvfärslimpa med broccoli, rårörda lingon och svampsås
Serveras med råstekta rotfrukter
Fredag
Ört och ostbakad laxfilé med rostad blomkål och smörad citronsås
Serveras med pommes Duschesse
eller
Oxrullad med pressgurka, gelé och gräddsås
Serveras med pressad potatis
Vecka 19-27 2025
Måndag
Fiskfricassé med citron, örter och sikrom
Serveras med kokt potatis
eller
Pastramistekt benfri kotlett med rödvinssås och jalapenofärskost
Serveras rostade rotfrukter
Tisdag
Kryddig torsk med riven blomkål och vitvinssås
Serveras med potatispuré
eller
Ceasarsallad med bacon, parmesan och krutonger
Serveras med grillad kyckling
Onsdag
Ugnsbakad bleka med räkor, pepparrot och brynt smör
Serveras med stekt potatis
eller
Fetaostfylld kalvfärsbiff med kronärtskocka och tomatsås
Serveras pestorostad potatis
Torsdag
Halstrad gravlax med citron, sockerärtssallad och hovmästarsås
Serveras med dillkokt potatis
eller
Biffsauté stroganoff med saltgurka och creme fraiche
Serveras med ris
Fredag
Stekt långaloin med tomat, purjolök och sandefjordssås
Serveras med vitlöksrostad palsternacka
eller
Grillad biff med sommarsallad och citronsmörsås med kapris
Serveras med pommes strips
Helgluncher
Vecka 10 - 18 2025
Lördag
Pankopanerad blekafilé med citron och kall skaldjursröra
Serveras med potatisstomp
eller
Baconlindad kalvfärslimpa med broccoli, rårörda lingon och svampsås
Serveras med råstekta rotfrukter
Söndag
Ört och ostbakad laxfilé med rostad blomkål och smörad citronsås
Serveras med pommes Duschesse
eller
Oxrullad med pressgurka, gelé och gräddsås
Serveras med pressad potatis
Vecka 19 - 27 2025
Torsdag
Halstrad gravlax med citron, sockerärtssallad och hovmästarsås
Serveras med dillkokt potatis
eller
Biffsauté stroganoff med saltgurka och creme fraiche
Serveras med ris
Fredag
Stekt långaloin med tomat, purjolök och sandefjordssås
Serveras med vitlöksrostad palsternacka
eller
Grillad biff med sommarsallad och citronsmörsås med kapris
Serveras med pommes strips
Middagsmeny
31 mars - 4 maj 2025
Sotad Fröyalax med picklade grönsaker, soyamajonnäs och hasselnötsjord
*
Gösfilé med sparris och örthollandaise
Serveras med stekt potatis
Eller
Örtstekt lamm med rödbetor, chèvrecreme och rosmarinreduction
Serveras med konfiterad bakpotatis
*
3 svenska ostar med fröknäcke och marmelad
5 maj - 1 juni 2025
Grillad smörkokt vit sparris med misocreme och baconsmulor
*
Stekt hälleflundra med grillad lök, crudité och ramslökssås
Serveras med potatiskaka
Eller
Paprikafylld majskyckling med primörer och portvinssås
Serveras med västerbottenostrisotto
*
Hallon och rabarbercheesecake i glas med vaniljsmulor