Skip to main content

Menyval för konferens

Menyval

*” anger obligatoriska fält

ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD

Lunch 2025

Vecka 10-18 2025     (Vecka 19-27 skrolla ner)

Måndag
Sotad koljafilé med spenatstuvad vitkål och rödvinssås
Serveras med rostade rotfrukter
eller
Fläskfilégryta med chorizo och krämig vitlökssås
Serveras ugnsbakad potatis

Tisdag
Räkfylld rötungsfilé med paprika och rostad jordärtskockssås
Serveras med kokt potatis
eller
Krispig kycklingfilé med grönsaker och currysås
Serveras med ris

Onsdag
Torskfilé med gurka, pepparrot och grönärtssås
Serveras med rostad potatis
eller
Bakad fläsksida med vitlök, parmesan och smålök
Serveras med krämig linguine

Torsdag
Pankopanerad blekafilé med citron och kall skaldjursröra
Serveras med potatisstomp
eller
Baconlindad kalvfärslimpa med broccoli, rårörda lingon och svampsås
Serveras med råstekta rotfrukter

Fredag
Ört och ostbakad laxfilé med rostad blomkål och smörad citronsås
Serveras med pommes Duschesse
eller
Oxrullad med pressgurka, gelé och gräddsås
Serveras med pressad potatis


Vecka 19-27 2025     
 

Måndag
Fiskfricassé med citron, örter och sikrom
Serveras med kokt potatis
eller
Pastramistekt benfri kotlett med rödvinssås och jalapenofärskost
Serveras rostade rotfrukter

Tisdag
Kryddig torsk med riven blomkål och vitvinssås
Serveras med potatispuré
eller
Ceasarsallad med bacon, parmesan och krutonger
Serveras med grillad kyckling

Onsdag
Ugnsbakad bleka med räkor, pepparrot och brynt smör
Serveras med stekt potatis
eller
Fetaostfylld kalvfärsbiff med kronärtskocka och tomatsås
Serveras pestorostad potatis

Torsdag
Halstrad gravlax med citron, sockerärtssallad och hovmästarsås
Serveras med dillkokt potatis
eller
Biffsauté stroganoff med saltgurka och creme fraiche
Serveras med ris

Fredag
Stekt långaloin med tomat, purjolök och sandefjordssås
Serveras med vitlöksrostad palsternacka
eller
Grillad biff med sommarsallad och citronsmörsås med kapris
Serveras med pommes strips

 

Helgluncher
Vecka  10 - 18 2025  

Lördag
Pankopanerad blekafilé med citron och kall skaldjursröra
Serveras med potatisstomp
eller
Baconlindad kalvfärslimpa med broccoli, rårörda lingon och svampsås
Serveras med råstekta rotfrukter

Söndag
Ört och ostbakad laxfilé med rostad blomkål och smörad citronsås
Serveras med pommes Duschesse
eller
Oxrullad med pressgurka, gelé och gräddsås
Serveras med pressad potatis

Vecka  19 - 27 2025 

Torsdag
Halstrad gravlax med citron, sockerärtssallad och hovmästarsås
Serveras med dillkokt potatis
eller
Biffsauté stroganoff med saltgurka och creme fraiche
Serveras med ris

Fredag
Stekt långaloin med tomat, purjolök och sandefjordssås
Serveras med vitlöksrostad palsternacka
eller
Grillad biff med sommarsallad och citronsmörsås med kapris
Serveras med pommes strips

Middagsmeny

31 mars - 4 maj 2025     

Sotad Fröyalax med picklade grönsaker, soyamajonnäs och hasselnötsjord
*
Gösfilé med sparris och örthollandaise
Serveras med stekt potatis

Eller

Örtstekt lamm med rödbetor, chèvrecreme och rosmarinreduction
Serveras med konfiterad bakpotatis
*
3 svenska ostar med fröknäcke och marmelad

5 maj - 1 juni 2025 

Grillad smörkokt vit sparris med misocreme och baconsmulor
*
Stekt hälleflundra med grillad lök, crudité och ramslökssås
Serveras med potatiskaka

Eller

Paprikafylld majskyckling med primörer och portvinssås
Serveras med västerbottenostrisotto
*
Hallon och rabarbercheesecake i glas med vaniljsmulor