Menyval för konferens
Menyval
Lunch 2024
Vecka 14 - 22 2024
Måndag
Parmesanstekt Sejfilé med grönsaker och citronsås
Serveras med rostad potatis
eller
Kalkongryta med örter, bacon och syltlök
Serveras ris
Tisdag
Torskfilé med pestostekta champinjoner och vitvinssås
Serveras med ugnsbakade rotfrukter
eller
Grillad fläsknoisette med het bönröra och rödvinssås
Serveras med potatisgratäng
Onsdag
Frasig Vitling med broccoli och kall räkröra
Serveras med potatispuré
eller
Kalvfärsbiff med kronärtskocka, baconsmulor och BBQ-sås
Serveras med ädeloststuvad tortelloni
Torsdag
Fiskgryta med vitt vin, tomat, saffran och aioli
Serveras med kokt potatis
eller
Cajunstekt Kycklingbröst med chimichurri och friterad rotselleri
Serveras med råstekta rotfrukter
Fredag
Laxpudding med grillad citron och brynt smör
Serveras med örtsallad
eller
Grillad Biff med tomatsalsa, jalapenofärskost och rödvinssås
Serveras med vitlöksrostad potatis
Helgluncher
Vecka 14 -22 2024
Lördag
Fiskgryta med vitt vin, tomat, saffran och aioli
Serveras med kokt potatis
eller
Cajunstekt Kycklingbröst med chimichurri och friterad rotselleri
Serveras med råstekta rotfrukter
Söndag
Laxpudding med grillad citron och brynt smör
Serveras med örtsallad
eller
Grillad Biff med tomatsalsa, jalapenofärskost och rödvinssås
Serveras med vitlöksrostad potatis
Middagsmeny
29 april - 2 juni
Meny
Ångad sparris med krasse, löjrom från Mälaren och mousselinesås
*
Stekt gösfilé med primöreroch ramslöksås
Serveras med örtsauterad potatis
Eller
Kalvytterfilé med belugasallad och anklevermonterad rödvinssås
Serveras med västerbottenostpuré
*
Vårdessert med vit choklad, jordgubb och rabarber