Menyval för konferens
Menyval
Lunch 2024
Vecka 2 - 9 2025
Måndag
Stekt bleka med rödbetor, kapris och vitvinssås
Serveras med kokt potatis
eller
Kycklingsauté med fransk senap, dragon och bacon
Serveras ris
Tisdag
Fiskgryta med tomat, saffran och apelsin
Serveras med kokt potatis
eller
Fläskfilémedaljonger med vitlöksstekta soyabönor och chilibearnaise
Serveras med rostad potatis
Onsdag
Fish & Chips
eller
Nattbakad högrev BBQ med stekta champinjoner
Serveras potatispuré
Torsdag
Frasig kolja med räk och avocadosalsa samt örtolja
Serveras med parmesanris
eller
Mozzarellafylld kalvfärsbiff med örtstekt kronärtskocka
Serveras med tomatiserad tortelli
Fredag
Lime och kokosmarinerad torsk med syrlig gurksallad och ingefärssås
Serveras med potatispuré
eller
Ost & skinkfylld lövbiff med madeirasås och picklad lök
Serveras med hasselbackspotatis
Helgluncher
Vecka 2 - 9 2025
Lördag
Frasig kolja med räk och avocadosalsa samt örtolja
Serveras med parmesanris
eller
Mozzarellafylld kalvfärsbiff med örtstekt kronärtskocka
Serveras med tomatiserad tortelli
Söndag
Lime och kokosmarinerad torsk med syrlig gurksallad och ingefärssås
Serveras med potatispuré
eller
Ost & skinkfylld lövbiff med madeirasås och picklad lök
Serveras med hasselbackspotatis
Middagsmeny
7 januari - 2 februari 2025 (februari skrolla ner)
Blini med löjrom, rödlök och creme fraiche
*
Stekt Rödingsfilé med svartrotspuré och sandefjordsås
Serveras med örtstekt potatis
Eller
Oxfilé med semitorkade tomater, baconrulle och grönpepparsås
Serveras med västerbottenostterrine
*
Mandelkaka med rårörda hjortron och vaniljparfait
3 februari - 2 mars 2025
Heta Scampi med mango och ananassalsa
*
Stekt Marulk med räksås och grönkålssallad
Serveras med friterade risottobollar
Eller
Hängmörad ryggbiff med rödvinssås, jalapenofärskost och
Serveras med ostgratinerad potatis
*
Gräddfilspannacotta med citrussallad