Välkommen till oss!

Kungsörstorp Hotell & Konferens ligger på historisk mark precis vid Mälarens strand.

Johan_o_Thomas

Kungsörstorp Hotell & Konferens ligger på historisk mark precis vid Mälarens strand. Bara ett stenkast från Kungsör erbjuder vi en unik miljö fylld av västmanländsk natur, historiska miljöer och inte minst – upplevelser.

Dels i form av gediget lagad mat, framtagen av våra kockar för att passa såväl större som mindre sällskap. Oavsett om ni planerar ett bröllop, vill bjuda personalen på ett härligt julbord eller kanske samlas inför kommande utmaningar blir maten en minnesvärd del av upplevelsen hos oss.

Våra konferenslokaler har plats för 220 gäster och anläggningen erbjuder dessutom en rad aktiviteter. Allt från en tur på fyrhjulingar och bad i tunna till historiska vandringar i kungars och drottningars fotspår. Till oss tar du dig enkelt, det tar bara en dryg timme från Stockholm och det är närmare än så från Örebro, Västerås och Eskilstuna.

Varmt välkomna!

Johan och Thomas med medarbetare

Tel: 0227-13060
Mail: info@kungsorstorp.se
Kungsörstorp Hotell & Konferens
736 32 KUNGSÖR
GPS-kordinater N 59º 25.844′ E 016º 05.403′

Välkommen till Kungsörstorp Hotell & Konferens. En dryg timme från Stockholm och närmare än så till Örebro, Västerås och Eskilstuna erbjuder vi Mälardalens mest njutbara omgivningar och en komplett anläggning med plats för upp till 220 gäster i en kreativ miljö.