Covid-19

Vi uppmanar alla gäster och anställda på Kungsörstorp att visa hänsyn och stanna hemma vid symptom som snuva, hosta eller feber.

  1. Kungsörstorp följer regler och rekommendationer från arbetsgivarorganisationen Visita.
  2. Kungsörstorp ska regelbundet följa information från folkhälsomyndigheten, och följa deras råd, rekommendationer samt restriktioner.
  3. Dukning i konferenslokaler samt matsalar är luftig och vi ser till att man alltid har minst 1 meter avstånd till andra sällskap, men ofta betydligt luftigare än så. I matsalarna tar vi normalt 120 gäster, men 
   maxantalet är nu satt till 60 gäster. Maxantal per bord är 8 personer.
  4. Kungsörstorp styr tider för lunch och middagar för att minimera antalet gäster man träffar under sin vistelse.
  5. Medarbetare samt gäster påminns med skyltning, men även muntligt, att hålla avstånd samt att tvätta & sprita händerna frekvent.
  6. Lokaler är OVK-godkända och mekanisk ventilation i lokalerna har ändrats från tidsstyrd till kontinuerlig för att förbättra friskluftgenomströmning.
  7. Rutiner finns för att hantera gäst som eventuellt kan vara smittad.
  8. Utöver våra normala rutiner kring städning & sanitet, så har vi ökat frekvens och noggrannhet gällande rengöring av utsatta områden & ytor.
  9. Vi har strikta rutiner för medarbetare som visar sjukdomssymptom i enlighet med hälsovårdsmyndighetens rekommendationer. Har man symptom så är men ej på jobbet.
  10. Inget barhäng. Man får beställa direkt av oss som jobbar.
  11. Vi lyssnar på våra gäster och gör allt för att man ska känna sig trygg då man besöker oss.
   Önskas specialanpassning som t.ex. frukostpåse, egen matsal etc. så hör av Dig så löser vi det efter bästa förmåga.

Välkommen till Kungsörstorp Hotell & Konferens. En dryg timme från Stockholm och närmare än så till Örebro, Västerås och Eskilstuna erbjuder vi Mälardalens mest njutbara omgivningar och en komplett anläggning med plats för upp till 220 gäster i en kreativ miljö.

KUNGSÖRSTORP HOTELL & KONFERENS
Telefon 0227-130 60
info@kungsorstorp.se

© 2022 Kungsörstorp Hotell & Konferens | Sekretess & integritet | Webbdesign: Underbase Media AB