Att leda i kris – Grundutbildning i lednings- och stabsarbete 14-15/2 2022

Här bokar du din plats på utbildningen, när alla data är ifyllda klickar du på skicka och får sedan ett bekräftelsemail som visar att allt gått rätt till. Om du inte får något mail kollar du din spammapp, finns det inte där kontaktar du oss på info@kungsorstorp.se.

Kostnad

Pris för utbildningen (självkostnadspris) kommer inte överstiga 8 500 kronor inklusive kost och logi i enkelrum. I priset ingår även dokumentation. Efter avlutad kurs så delas den totala kostnaden på antalet deltagare. Priset har de år kurserna genomförs aldrig överstigit 6 500:-.

Sena avhopp enligt bokningsreglerna kommer att faktureras. Det går bra att överlåta en plats till en kollega. Maila då info@kungsorstorp.se

Bokningsregler

Anmälan är bindande när bekräftelse skickats ut. Vid ev avbokning maila info@kungsorstorp.se. Vid avbokning senare är två veckor före utbildning faktureras 100 % av kursavgiften.


Ett samarrangemang mellan

Välkommen till Kungsörstorp Hotell & Konferens. En dryg timme från Stockholm och närmare än så till Örebro, Västerås och Eskilstuna erbjuder vi Mälardalens mest njutbara omgivningar och en komplett anläggning med plats för upp till 220 gäster i en kreativ miljö.

KUNGSÖRSTORP HOTELL & KONFERENS
Telefon 0227-130 60
info@kungsorstorp.se

© 2021 Kungsörstorp Hotell & Konferens | Sekretess & integritet | Webbdesign: Underbase Media AB