Middag

Middagsmeny januari-mars 2018

 

Meny I
Ankleverterrin med päronchutney och fikonreduction
*
Limemarinerad marulk med enokisallad och ostronsås
Serveras med svart risotto
*
Ostassiette på svenska ostar

Meny II
Kantarellmousse på mörkt bröd med lingon och lufttorkad skinka
*
Stekt rödingfilé med svartrot, forellrom och musselsås
Serveras med potatispuré
*
Kolapaj på mandelbotten med hallonsorbet och pistagenötter

Meny III
Blåmusselsoppa ”Margerita”
*
Ört och vitlöksstekt lammfilé med rödvinssås och västerbottenostcreme
Serveras med rostade persiljerötter
*
Chokladbakelse med bär och passionsfruktsglass

Meny IV
Blandade betor med lök och getost
*
Renrostbiff med shiitakesvamp, nypon och sellerisås
Serveras med ”Wellington” potatis
*
Svartvinbärsglass med macrones och nötter

Gör dina menyval här!