Middag

Middagsmeny september-november 2017

 

 

Meny I
”Pulled pork” confit på vildsvin med örter, vitlök, lingon och palsternacka
*
Rimmad hälleflundra med rostade jordärtskockor och svamp
Serveras med örtkryddad mandelpotatispuré
*
Vaniljglass med varma hjortron och havrekorg

Meny II
Hummerbisque med kantareller och tjärölax
*
Helstekt hjortbiff med stuvad grönkål, varma körsbär och reciotoreduction
Serveras med pommes Anna
*
Vanilj och hallonpannacotta med ananas och passionfrukt

Meny III
Gravlaxsallad i tunnbrödskorg med sikrom
*
Oxfilé med brysselkål, bönor och pepparsås
Serveras med getostkroketter
*
Blåbärspaj med vit choklad och maräng

Meny IV
Krämig blomkålssoppa smaksatt med tryffel serveras med murklor och rökt blomkål
*
”Risotto” på matvete med färskost och friterade grönsaker
*
Glass på apelsin och morot med salt mjölkchokladcreme

Gör dina menyval här!