Middag

Middagsmeny April-Juni 2017

 

 

Meny I
Grillad sparris med parmesan, hollandaise och citronolja
*
Chèvrefyllda kikärtsbollar med marinerad zucchini, ruccola pesto och rökig BBQ-sås
Serveras med rostade palsternacka
*
Champagneklämma med smultronglass

Meny II
Kalvcarpaccio ”Vitello Tonnato”
*
Stekt gösfilé med morot och sparrissallad och madeirareduktion
Serveras med pepparrotsrisotto
*
Chokladterrin med jordgubbar och vanilj

Meny III
Pilgrimsmusslor med mango, chili och vårlök
*
Majskycklingbröst med primörer, chorizo och ramslökssås
Serveras med pommes Dauphine
*
Rabarberpaj med fläderblomsglass och pistage

Meny IV
Dill och getostpannacotta med rödbetsgelé och löjrom
*
Kalvfilé Oscar
Serveras med persiljestekt färsk potatis
*
Vit choklad och limecheesecake med färska bär

Gör dina menyval här!