Menyval för konferens

För att få hem råvaror i tid till er ankomst måste köket ha ert menyval senast 10 dagar innan ankomst. Har vi ej fått era val innan dess väljer kockarna omsorgsfullt ut menyer åt er. Vänligen fyll i nedanstående info för att vi ska kunna ge er bästa möjliga service.

Välj era måltider här

Menyval


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunchmeny Augusti – September 2017  (Okt – nov  scrolla ner)

Måndag
Bergtungsfilé med vitt vin, tomat och persilja
Serveras potatis och palsternackspuré

Örtstekt lammrostbiff med pumpa och blomkålssallad och rostad vitlökssås
Serveras med kokt potatis

Tisdag
Stekt regnbågsforell med stuvad spenat, forellrom och jordärtskocka
Serveras med kokt färsk potatis

Chipotleglacerat kalkonbröst med currysås och ananas salsa
Serveras med vildris

Onsdag
Pocherad citronrimmad torsk med räkor, fänkål och shiitakesvamp
Serveras med grillad potatis

Persiljejärpar på kalv med glaserade morötter och portvin och korintsås
Serveras med västerbottenostkaka

Torsdag
Stekt  lax med kokosmjölk, lime och chili
Serveras med rostad sötpotatis

Helstekt fläskfilé med blandsvampsås och örtsallad
Serveras med dragonstekt potatis

Fredag
Ugnsbakad slätvar med ingefärssås och röd avokadoröra
Serveras med kokt potatis

Ost och skinkfylld kycklinglövbiff med sauterad kål och citronsky
Serveras med potatispuré

Lördag
Stekt  lax med kokosmjölk, lime och chili
Serveras med rostad sötpotatis

Helstekt fläskfilé med blandsvampsås och örtsallad
Serveras med dragonstekt potatis

Söndag
Ugnsbakad slätvar med ingefärssås och röd avokadoröra
Serveras med kokt potatis

Ost och skinkfylld kycklinglövbiff med sauterad kål och citronsky
Serveras med potatispuré

Lunchmeny Oktober – November 2017

Måndag
Potatis och purjolökssoppa med ångad Kummel och blåmusslor
Serveras med räk och rotfruktspytt

Gräddstuvad renskav med svamp och lingon
Serveras med potatispuré
Tisdag
Skaldjurslasagne med sjögrässallad

Kalops på långkokt högrev med varma rödbetor, morötter och lök
Serveras ugnsrostad potatis
Onsdag
Stekt panerad spätta med citron och currydoftande remouladsås
Serveras med potatispuré

Skinkstek med äppelmos, pickles och gräddsås
Serveras med stekt potatis
Torsdag
Laxpudding med brynt dillsmör och grillad citron

Ölkokt kycklingbröst med tomat, kokosmjölk och aioli
Serveras med rostade rotfrukter
Fredag
Stekt torsk med rödvinssky och fänkålstzasiki
Serveras med tryffelpotatispuré

Älgfärsbiff med lök, svampkompott och rårörda havtorn
Serveras med röstipotatis
Lördag
Laxpudding med brynt dillsmör och grillad citron

Ölkokt kycklingbröst med tomat, kokosmjölk och aioli
Serveras med rostade rotfrukter
Söndag
Stekt torsk med rödvinssky och fänkålstzasiki
Serveras med tryffelpotatispuré

Älgfärsbiff med lök, svampkompott och rårörda havtorn
Serveras med röstipotatis

Middagsmeny September -november 2017

Meny I
”Pulled pork” confit på vildsvin med örter, vitlök, lingon och palsternacka
*
Rimmad hälleflundra med rostade jordärtskockor och svamp
Serveras med örtkryddad mandelpotatispuré
*
Vaniljglass med varma hjortron och havrekorg

Meny II
Hummerbisque med kantareller och tjärölax

*
Helstekt hjortbiff med stuvad grönkål, varma körsbär och reciotoreduction
Serveras med pommes Anna

*
Vanilj och hallonpannacotta med ananas och passionfrukt

Meny III
Gravlaxsallad i tunnbrödskorg med sikrom
*
Oxfilé med brysselkål, bönor och pepparsås
Serveras med getostkroketter
*
Blåbärspaj med vit choklad och maräng

Meny IV
Krämig blomkålssoppa smaksatt med tryffel serveras med murklor och rökt blomkål
*
”Risotto” på matvete med färskost och friterade grönsaker
*
Glass på apelsin och morot med salt mjölkchokladcreme