Menyval för konferens

För att få hem råvaror i tid till er ankomst måste köket ha ert menyval senast 10 dagar innan ankomst. Har vi ej fått era val innan dess väljer kockarna omsorgsfullt ut menyer åt er. Vänligen fyll i nedanstående info för att vi ska kunna ge er bästa möjliga service.

Välj era måltider här

Menyval


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunchmeny april-maj 2018

Måndag
Piccata på sejrygg med gräddig tomatsås och grönsaksjulienne
Serveras med ruccolaris

Fläskfilétoast med bearnaisesås
Serveras med klyftpotatis

Tisdag
Rimmad lax med syrlig senapssås och örtolja
Serveras med dillstuvad potatis

Wallenbergare med skirat smör, ärtor och rårörda lingon
Serveras med potatispuré

Onsdag
Pankopanerad kolja med kräftor och limeaioli
Serveras med ljummen potatis och rödbetssallad

Pestobakad kycklingfilé med mozzarellasallad och rostad vitlökssås
Serveras med paprika och spenat lasagne

Torsdag
Pocherad torsk med gremolata och grillad citron
Serveras med potatis och palsternackspuré

Biffsaute stroganoff med creme fraiche och saltgurka
Serveras med ris

Fredag
Räkfärserad rödtunga med mangold och citrussås
Serveras med rostade rotfrukter

Wienerschnitzel med rödvinssås och ärtor
Serveras med stekt potatis

Lördag
Pocherad torsk med gremolata och grillad citron
Serveras med potatis och palsternackspuré

Biffsaute stroganoff med creme fraiche och saltgurka
Serveras med ris

Söndag
Räkfärserad rödtunga med mangold och citrussås
Serveras med rostade rotfrukter

Wienerschnitzel med rödvinssås och ärtor
Serveras med stekt potatis

Middagsmeny april-juni samt augusti 2018

Meny I

Kycklingterrine med persilja och blomkål
*
Stekt gösfilé med blandade grönsaker och gurksås
Serveras med Jansson potatis
*
Mjölkchokladmousse med grönpepparmarinerade jordgubbar

Meny II
Råbiff på portermarinerat lamm med saltbakade rödbetor
*
Fiskgryta med räkor, musslor och morot
Serveras med friterad potatis
*
Tartar på röda bär med myntasorbet

Meny III
Havskräftsallad med sparris, havskräftgelé och citronmajonnäs
*
Pepparstekt vildsvinsfilé med rödvinssås och tzasiki på salladskål
Serveras med sötpotatis och fetaostpaj
*
Rabarberbavaroise med jordgubb och vanilj

Meny IV
Halstrade pilgrimsmusslor med rotfruktspuré och gräslöks beurre blanc
*
Oxfilé Rossini
Serveras med persiljestekt potatis
*
Keylime pie med limemarinerade hallon