Menyval för konferens

För att få hem råvaror i tid till er ankomst måste köket ha ert menyval senast 10 dagar innan ankomst. Har vi ej fått era val innan dess väljer kockarna omsorgsfullt ut menyer åt er. Vänligen fyll i nedanstående info för att vi ska kunna ge er bästa möjliga service.

Välj era måltider här

Menyval


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunchmeny Oktober – November 2017

Måndag
Potatis och purjolökssoppa med ångad Kummel och blåmusslor
Serveras med räk och rotfruktspytt

Gräddstuvad renskav med svamp och lingon
Serveras med potatispuré
Tisdag
Skaldjurslasagne med sjögrässallad

Kalops på långkokt högrev med varma rödbetor, morötter och lök
Serveras ugnsrostad potatis
Onsdag
Stekt panerad spätta med citron och currydoftande remouladsås
Serveras med potatispuré

Skinkstek med äppelmos, pickles och gräddsås
Serveras med stekt potatis
Torsdag
Laxpudding med brynt dillsmör och grillad citron

Ölkokt kycklingbröst med tomat, kokosmjölk och aioli
Serveras med rostade rotfrukter
Fredag
Stekt torsk med rödvinssky och fänkålstzasiki
Serveras med tryffelpotatispuré

Älgfärsbiff med lök, svampkompott och rårörda havtorn
Serveras med röstipotatis
Lördag
Laxpudding med brynt dillsmör och grillad citron

Ölkokt kycklingbröst med tomat, kokosmjölk och aioli
Serveras med rostade rotfrukter
Söndag
Stekt torsk med rödvinssky och fänkålstzasiki
Serveras med tryffelpotatispuré

Älgfärsbiff med lök, svampkompott och rårörda havtorn
Serveras med röstipotatis

Middagsmeny September -november 2017

Meny I
”Pulled pork” confit på vildsvin med örter, vitlök, lingon och palsternacka
*
Rimmad hälleflundra med rostade jordärtskockor och svamp
Serveras med örtkryddad mandelpotatispuré
*
Vaniljglass med varma hjortron och havrekorg

Meny II
Hummerbisque med kantareller och tjärölax

*
Helstekt hjortbiff med stuvad grönkål, varma körsbär och reciotoreduction
Serveras med pommes Anna

*
Vanilj och hallonpannacotta med ananas och passionfrukt

Meny III
Gravlaxsallad i tunnbrödskorg med sikrom
*
Oxfilé med brysselkål, bönor och pepparsås
Serveras med getostkroketter
*
Blåbärspaj med vit choklad och maräng

Meny IV
Krämig blomkålssoppa smaksatt med tryffel serveras med murklor och rökt blomkål
*
”Risotto” på matvete med färskost och friterade grönsaker
*
Glass på apelsin och morot med salt mjölkchokladcreme