Menyval för konferens

För att få hem råvaror i tid till er ankomst måste köket ha ert menyval senast 10 dagar innan ankomst. Har vi ej fått era val innan dess väljer kockarna omsorgsfullt ut menyer åt er. Vänligen fyll i nedanstående info för att vi ska kunna ge er bästa möjliga service.

Välj era måltider här

Menyval


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunchmeny Augusti – September 2017

 

Måndag
Bergtungsfilé med vitt vin, tomat och persilja
Serveras potatis och palsternackspuré

Örtstekt lammrostbiff med pumpa och blomkålssallad och rostad vitlökssås
Serveras med kokt potatis

Tisdag
Stekt regnbågsforell med stuvad spenat, forellrom och palsternacka
Serveras med kokt färsk potatis

Chipotleglacerat kalkonbröst med currysås och ananas salsa
Serveras med vildris

Onsdag
Pocherad citronrimmad torsk med räkor, fänkål och palsternacka
Serveras med grillad potatis

Persiljejärpar på kalv med glaserade morötter och portvin och korintsås
Serveras med västerbottenostkaka

Torsdag
Stekt  lax med kokosmjölk, lime och chili
Serveras med rostad sötpotatis

Helstekt fläskfilé med blandsvampsås och örtsallad
Serveras med dragonstekt potatis

Fredag
Ugnsbakad slätvar med ingefärssås och röd avokadoröra
Serveras med kokt potatis

Ost och skinkfylld kycklinglövbiff med sauterad kål och citronsky
Serveras med potatispuré

Lördag
Stekt  lax med kokosmjölk, lime och chili
Serveras med rostad sötpotatis

Helstekt fläskfilé med blandsvampsås och örtsallad
Serveras med dragonstekt potatis

Söndag
Ugnsbakad slätvar med ingefärssås och röd avokadoröra
Serveras med kokt potatis

Ost och skinkfylld kycklinglövbiff med sauterad kål och citronsky
Serveras med potatispuré

Middagsmeny Augusti 2017

Meny I

Grillad sparris med parmesan, hollandaise och citronolja
*
Chèvrefyllda kikärtsbollar med marinerad zucchini, ruccola pesto och rökig BBQ-sås
Serveras med rostade palsternacka
*
Champagneklämma med smultronglass
Meny II
Kalvcarpaccio ”Vitello Tonnato”
*
Stekt gösfilé med morot och sparrissallad och madeirareduktion
Serveras med pepparrotsrisotto
*
Chokladterrin med jordgubbar och vanilj
Meny III
Pilgrimsmusslor med mango, chili och vårlök
*
Majskycklingbröst med primörer, chorizo och ramslökssås
Serveras med pommes Dauphine
*
Rabarberpaj med fläderblomsglass och pistage
Meny IV
Dill och getostpannacotta med rödbetsgelé och löjrom
*
Kalvfilé Oscar
Serveras med persiljestekt färsk potatis
*
Vit choklad och limecheesecake med färska bär