Menyval för konferens

För att få hem råvaror i tid till er ankomst måste köket ha ert menyval senast 10 dagar innan ankomst. Har vi ej fått era val innan dess väljer kockarna omsorgsfullt ut menyer åt er. Vänligen fyll i nedanstående info för att vi ska kunna ge er bästa möjliga service.

Välj era måltider här

Menyval


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunchmeny januari 2018

Måndag
Punchstuvade currykräftor med morot och purjolök
Serveras med grillad bakpotatis

Helstekt benfri kotlettrad med tapenade och salviasås
Serveras med stekt potatis

Tisdag
Rödtungsfilé med vitvinssås och röd pesto
Serveras med kokt potatis

Ost och skinkfylld oxrullad med pressgurka, vinbärsgelé och gräddsås
Serveras hasselbackspotatis

Onsdag
Kryddig sejloin med stekta grönsaker och örtsås
Serveras med potatispuré

Kalvfärsbiff med ratatouille och ädelostssås
Serveras med kokt potatis

Torsdag
Pocherad torsk med räkor, ägg, pepparrot och persiljesås
Serveras med kokt potatis

Kycklinggryta med dragon, fransk senap och bacon
Serveras med potatisklyftor

Fredag
Chilistekt laxfilé med bönragu och purjolökssås
Serveras med rostade rotfrukter

Fläskfilé med blandsvampsås och semitorkade tomater
Serveras med bakpotatis

Lördag
Pocherad torsk med räkor, ägg, pepparrot och persiljesås
Serveras med kokt potatis

Kycklinggryta med dragon, fransk senap och bacon
Serveras med potatisklyftor

Söndag
Chilistekt laxfilé med bönragu och purjolökssås
Serveras med rostade rotfrukter

Fläskfilé med blandsvampsås och semitorkade tomater
Serveras med bakpotatis

 

Middagsmeny januari-mars 2018

Meny I
Ankleverterrin med päronchutney och fikonreduction
*
Limemarinerad marulk med enokisallad och ostronsås
Serveras med svart risotto
*
Ostassiette på svenska ostar

Meny II
Kantarellmousse på mörkt bröd med lingon och lufttorkad skinka
*
Stekt rödingfilé med svartrot, forellrom och musselsås
Serveras med potatispuré
*
Kolapaj på mandelbotten med hallonsorbet och pistagenötter

Meny III
Blåmusselsoppa ”Margerita”
*
Ört och vitlöksstekt lammfilé med rödvinssås och västerbottenostcreme
Serveras med rostade persiljerötter
*
Chokladbakelse med bär och passionsfruktsglass

Meny IV
Blandade betor med lök och getost
*
Renrostbiff med shiitakesvamp, nypon och sellerisås
Serveras med ”Wellington” potatis
*
Svartvinbärsglass med macrones och nötter