Menyval för konferens

För att få hem råvaror i tid till er ankomst måste köket ha ert menyval senast 10 dagar innan ankomst. Har vi ej fått era val innan dess väljer kockarna omsorgsfullt ut menyer åt er. Vänligen fyll i nedanstående info för att vi ska kunna ge er bästa möjliga service.

Välj era måltider här

Menyval


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunchmeny Maj – Juni 2017

 

Måndag
Halstrad gravad sejloin med haricot verts och hovmästarsås
Serveras med kokt potatis

Biffstek med tre sorters lök och portvinssås
Serveras med klyft potatis

Tisdag
Pankopanerad rödspättafilé med citron och en kall ägg och räkröra
Serveras med potatispuré

Mozzarellafylld kalvfärsbiff med pestostekta kronärtskockor och tomat och salviasås
Serveras med stekt potatis

Onsdag
Ugnsbakad rödtungafilé med musselsås och räd pesto
Serveras med kokt färsk potatis

Helstekt benfri kotlettrad med pikant rödvinssås och Barbeque-smör
Serveras med råstekt potatis

Torsdag
Stekt  lax med kapris, tomat och gremolata
Serveras med potatisterrine

Sotad kycklingbröst med rödvinssås och västerbottenostcreme
Serveras med ljummen potatissallad

Fredag
Fiskfricassé med citron, lök och sparris
Serveras med kokt potatis

Fläskfilémedaljonger med ädelostsås och grönsaksconcassé
Serveras med fylld bakpotatis

Lördag
Stekt  lax med kapris, tomat och gremolata
Serveras med potatisterrine

Sotad kycklingbröst med rödvinssås och västerbottenostcreme
Serveras med ljummen potatissallad

Söndag
Fiskfricassé med citron, lök och sparris
Serveras med kokt potatis

Fläskfilémedaljonger med ädelostsås och grönsaksconcassé
Serveras med fylld bakpotatis

 

Middagsmeny April – Juni 2017

Meny I

Grillad sparris med parmesan, hollandaise och citronolja
*
Chèvrefyllda kikärtsbollar med marinerad zucchini, ruccola pesto och rökig BBQ-sås
Serveras med rostade palsternacka
*
Champagneklämma med smultronglass
Meny II
Kalvcarpaccio ”Vitello Tonnato”
*
Stekt gösfilé med morot och sparrissallad och madeirareduktion
Serveras med pepparrotsrisotto
*
Chokladterrin med jordgubbar och vanilj
Meny III
Pilgrimsmusslor med mango, chili och vårlök
*
Majskycklingbröst med primörer, chorizo och ramslökssås
Serveras med pommes Dauphine
*
Rabarberpaj med fläderblomsglass och pistage
Meny IV
Dill och getostpannacotta med rödbetsgelé och löjrom
*
Kalvfilé Oscar
Serveras med persiljestekt färsk potatis
*
Vit choklad och limecheesecake med färska bär