Lunch

Lunchmeny Oktober – November 2017

Måndag
Potatis och purjolökssoppa med ångad Kummel och blåmusslor
Serveras med räk och rotfruktspytt

Gräddstuvad renskav med svamp och lingon
Serveras med potatispuré
Tisdag
Skaldjurslasagne med sjögrässallad

Kalops på långkokt högrev med varma rödbetor, morötter och lök
Serveras ugnsrostad potatis
Onsdag
Stekt panerad spätta med citron och currydoftande remouladsås
Serveras med potatispuré

Skinkstek med äppelmos, pickles och gräddsås
Serveras med stekt potatis
Torsdag
Laxpudding med brynt dillsmör och grillad citron

Ölkokt kycklingbröst med tomat, kokosmjölk och aioli
Serveras med rostade rotfrukter
Fredag
Stekt torsk med rödvinssky och fänkålstzasiki
Serveras med tryffelpotatispuré

Älgfärsbiff med lök, svampkompott och rårörda havtorn
Serveras med röstipotatis