Lunch

Lunchmeny Maj – Juni 2017

Måndag
Halstrad gravad sejloin med haricot verts och hovmästarsås
Serveras med kokt potatis

Biffstek med tre sorters lök och portvinssås
Serveras med klyft potatis

Tisdag
Pankopanerad rödspättafilé med citron och en kall ägg och räkröra
Serveras med potatispuré

Mozzarellafylld kalvfärsbiff med pestostekta kronärtskockor och tomat och salviasås
Serveras med stekt potatis

Onsdag
Ugnsbakad rödtungafilé med musselsås och räd pesto
Serveras med kokt färsk potatis

Helstekt benfri kotlettrad med pikant rödvinssås och Barbeque-smör
Serveras med råstekt potatis

Torsdag
Stekt  lax med kapris, tomat och gremolata
Serveras med potatisterrine

Sotad kycklingbröst med rödvinssås och västerbottenostcreme
Serveras med ljummen potatissallad

Fredag
Fiskfricassé med citron, lök och sparris
Serveras med kokt potatis

Fläskfilémedaljonger med ädelostsås och grönsaksconcassé
Serveras med fylld bakpotatis