Lunch

Lunchmeny Augusti – September 2017

Måndag
Bergtungsfilé med vitt vin, tomat och persilja
Serveras potatis och palsternackspuré

Örtstekt lammrostbiff med pumpa och blomkålssallad och rostad vitlökssås
Serveras med kokt potatis

Tisdag
Stekt regnbågsforell med stuvad spenat, forellrom och palsternacka
Serveras med kokt färsk potatis

Chipotleglacerat kalkonbröst med currysås och ananas salsa
Serveras med vildris

Onsdag
Pocherad citronrimmad torsk med räkor, fänkål och palsternacka
Serveras med grillad potatis

Persiljejärpar på kalv med glaserade morötter och portvin och korintsås
Serveras med västerbottenostkaka

Torsdag
Stekt  lax med kokosmjölk, lime och chili
Serveras med rostad sötpotatis

Helstekt fläskfilé med blandsvampsås och örtsallad
Serveras med dragonstekt potatis

Fredag
Ugnsbakad slätvar med ingefärssås och röd avokadoröra
Serveras med kokt potatis

Ost och skinkfylld kycklinglövbiff med sauterad kål och citronsky
Serveras med potatispuré